World of Tanks
-
- Rhetor
A teraz taki njus: zmiana systemu z Viśty na Win8.1 spowodowała... wzrost fps o około1/3 w stosunku do tego co było wcześniej, o mniejszym zużyciu ramu nie wspomnę.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
http://www.youtube.com/watch?v=IPs4JWCJ ... e=youtu.be Takie tam kręcone na konkurs WOT'a jednak okazało się że musimy powtórzyć plan filmowy
-
- Rhetor
Do kiedy ważny ten kod? Bo przyda mi się za tydzień a nie teraz.
Nie było jeszcze nawet oficjalnej wiadomości o tym kodzie. Podejrzewam, że na nowy rok go oficjalnie dadzą na stronce. I tam będzie podany "termin ważności". Więc jak nie masz czasu teraz grać to spokojnie możesz czekać. Stawiam, że będzie działał conajmniej tydzień po nowym roku.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Rhetor
-
- Rhetor
Odkryłem właśnie uroki bitew 7/7, miodzio jak jest ogarnięty rozstawiający, expa można ładnie naładować w krótkim czasie.
Tylko w momencie gdy losujemy się do drużyny jest kiepskawo. Nie wiem czemu ale zazwyczaj moim 8 tierem ląduję z tierami 4-6 i walczę przeciw innym 8 tierom.LordRuthwen pisze:Odkryłem właśnie uroki bitew 7/7, miodzio jak jest ogarnięty rozstawiający, expa można ładnie naładować w krótkim czasie.
Strasznie rzadko da się trafić na ogarniętą drużynę, która by słuchała jakiegokolwiek planu.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Rhetor
Dlatego grałem z moim bratem i jego kumplami, można powiedzieć taki Tarnów Team
No i jeden Węgier w T69 z nami grał.
Efekt był taki: 8:1 gdzie 8 to zwycięstw, przegrana tylko przez przypadek tak właściwie.
A i skład był fajny: T32, 110, KT, JPanthII, T69 i T1.
Tak nie chwaląc się rozwaliliśmy nawet skład z dwoma AMX 50 100, na szczęście znaleźliśmy je zanim doszły na miejsce skąd by nas wycięły momentalnie.
No i jeden Węgier w T69 z nami grał.
Efekt był taki: 8:1 gdzie 8 to zwycięstw, przegrana tylko przez przypadek tak właściwie.
A i skład był fajny: T32, 110, KT, JPanthII, T69 i T1.
Tak nie chwaląc się rozwaliliśmy nawet skład z dwoma AMX 50 100, na szczęście znaleźliśmy je zanim doszły na miejsce skąd by nas wycięły momentalnie.