World of Tanks
Winter pisze:Tak właśnie robię, zobaczymy czy przyniesie efekty. Tymczasem do Tygryska II brakuje już tylko 6k expa i będziemy myśleć czy go kupić bo I gra mi się świetnie
Pamiętam Tygrysa II. Strasznie drogi w utrzymaniu mi się wówczas wydawał
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Rhetor
Tylko do zbadania topowej 10,5
KT jest chyba najlepszym czołgiem stockowym.
KT jest chyba najlepszym czołgiem stockowym.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
http://worldoftanks.eu/pl/news/festivit ... y-success/
Jak ktoś ma urlop w grudniu to może się skusi na darmowego is-6.
Misja teoretycznie do zrobienia - uwzględnieniem gwiazdek wychodzą dwie lub trzy bitwy dziennie na nację, ale jest jeden szkopuł. Trzeba najpierw poczekać na japońce, potem zrobić 6 tier a potem pewnie zostanie tydzień na wbicie nim tych 100 000 expa.
Sprytnie to wymyślili - masa ludzi rzuci się na misje a czołg mało kto dostanie.
Jak ktoś ma urlop w grudniu to może się skusi na darmowego is-6.
Misja teoretycznie do zrobienia - uwzględnieniem gwiazdek wychodzą dwie lub trzy bitwy dziennie na nację, ale jest jeden szkopuł. Trzeba najpierw poczekać na japońce, potem zrobić 6 tier a potem pewnie zostanie tydzień na wbicie nim tych 100 000 expa.
Sprytnie to wymyślili - masa ludzi rzuci się na misje a czołg mało kto dostanie.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Rhetor
Też nad tym myślałem, sklajpaj i jakąś kompanię zrobić, 7-8 ci u mnie dostatek, a i 9 się znajdzie, 10 mam zbadane ale nie kupione.
-
- Rhetor
No u mnie z tych poziomów KT, KW-4, 110, T29, AMX M4 45, AC 46 i Su-101M, więc było by czym pohasać
Trzeba się kiedyś zgadać.
Mój braciak potrafi dobrze rozstawiać jak coś.
Trzeba się kiedyś zgadać.
Mój braciak potrafi dobrze rozstawiać jak coś.
http://www.dom1n.com/newsy/type-59-g/
Jak ktoś ma dużo kasy to może iśc na chiński serwer i kupić sobie type59g. Za jedyne 2300 złotych
Jak ktoś ma dużo kasy to może iśc na chiński serwer i kupić sobie type59g. Za jedyne 2300 złotych
-
- Rhetor
Teraz można ładnie podekspić, 100k expa na jednym czołgu w kilka godzin jest jak najbardziej możliwe.
Ano szybko leci - po 2 -3 k expa za wygraną bitwę.
http://dl.wargaming.net/wot/eu/files/Wo ... nstall.zip <- link do jutrzejszego patcha.
http://dl.wargaming.net/wot/eu/files/Wo ... nstall.zip <- link do jutrzejszego patcha.
-
- Rhetor
Wiem bo udało mi się wczoraj nabić 50k expa na 110 do działa 100mm (no teraz to tym można jeździć - celne i wchodzi nawet w Mausa - testowane empirycznie ) i wbić T32 (brakowało 35k) działo na SU-101M (15k) no i standardowo pozbijać gwiazdki co daje jeszcze jakieś 30-40 k.