Na forum chyba ci nikt nie napisze. Nawet ja Ale dopuszczam taką możliwość , że w poniedziałek zajdzie taka okoliczność.defekator pisze:A mnie ciekawi czy przed świętami będą jakieś nowe zatrzymania czy też nie.
RYSZARD ŚCIGAŁA-JAK ODWOŁAĆ PREZYDENTA MIASTA TARNOWA?
-
- Rhetor
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
Warto jednak zaznaczyć, że do CBA i CBŚ zawiadomienia składał... sam Ryszard Nowak! Uznał, że nie ma co się bawić w konferencje i polityczne przepychanki z Mularczykiem i wyznaczył obiektywnych arbitrów.wejss pisze:Prezydent Nowego Sącza też ma cieplutko. Dzisiaj główna informacja na WP.pl
- http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title, ... omosc.html
Coś czuję że sie oba Ryśki spotkają.
-
Autor tematu - Rhetor
Mr Greenback pisze:Na forum chyba ci nikt nie napisze. Nawet ja Ale dopuszczam taką możliwość , że w poniedziałek zajdzie taka okoliczność.defekator pisze:A mnie ciekawi czy przed świętami będą jakieś nowe zatrzymania czy też nie.
Ja wiem, że nikt nie napisze, tylko tak sobie myślę, że taki termin jest optymalny dla śledczych. W poniedziałek areszt we wtorek rano zamiast Wigilli postawienie zarzutów a potem kilka długich samotnych świątecznych dni na zadumę i refleksję z zaciszu celi
Jeżeli ktoś jeszcze jest w tą sprawę zamieszany i myśli logicznie to przed samymi świętami raczej spać spokojnie nie będzie
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Rhetor
Kolega nadałby się na prokuratoradefekator pisze:Mr Greenback pisze:Na forum chyba ci nikt nie napisze. Nawet ja Ale dopuszczam taką możliwość , że w poniedziałek zajdzie taka okoliczność.defekator pisze:A mnie ciekawi czy przed świętami będą jakieś nowe zatrzymania czy też nie.
Ja wiem, że nikt nie napisze, tylko tak sobie myślę, że taki termin jest optymalny dla śledczych. W poniedziałek areszt we wtorek rano zamiast Wigilli postawienie zarzutów a potem kilka długich samotnych świątecznych dni na zadumę i refleksję z zaciszu celi
Jeżeli ktoś jeszcze jest w tą sprawę zamieszany i myśli logicznie to przed samymi świętami raczej spać spokojnie nie będzie
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
"Sądecki Sad przedłużył areszt dla prezydenta Tarnowa z zastrzeżeniem, że jeśli do 7 stycznia wpłynie poręczenie majątkowe w wysokości 250 tysięcy złotych wtedy Ryszard Ś. będzie mógł wyjść na wolność. Gdyby tak się stało, będzie miał zakaz opuszczania kraju i zostanie zawieszony w pełnieniu obowiązków prezydenta Tarnowa."
-
- Rhetor
Prokurator złoży zażalenie na takie postanowienie bez dwóch zdań...lll pisze:"Sądecki Sad przedłużył areszt dla prezydenta Tarnowa z zastrzeżeniem, że jeśli do 7 stycznia wpłynie poręczenie majątkowe w wysokości 250 tysięcy złotych wtedy Ryszard Ś. będzie mógł wyjść na wolność. Gdyby tak się stało, będzie miał zakaz opuszczania kraju i zostanie zawieszony w pełnieniu obowiązków prezydenta Tarnowa."
-
Autor tematu - Rhetor
-
- Rhetor
MST wónraT pisze:z zastrzeżeniem, że jeśli do 10 stycznia wpłynie poręczenie majątkowelll pisze:" z zastrzeżeniem, że jeśli do 7 stycznia wpłynie poręczenie majątkowe
Dla mnie taka decyzja sądu to skandal i tyle.
-
Autor tematu - Rhetor
Nie zapomnij o Mazurzelll pisze:Komitet powitalny: Hebda, Skrzyniarz i Kwaśny
Niespodzianka tak to można określić a dla niektórych że tak powiem lekki kłopot
Jeśli prokurator złoży to zażalenie to kto to rozpatruje ? ten sam skład czy wyższa instancja?
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''
-
- Rhetor
Decyzją o wyjściu.Jaki termin??? Ludzie! Normalnie wpłaci dzisiaj i wychodzi w poniedziałek. Sygnał dla Zdzisia M. i Jacka K. jest jasny-nie mówcie nic, zaprzeczajcie, a za 3 miesiące myjecie się u siebie w łazience. To jest skandal, że zanim doręczone zostanie postanowienie z uzasadnieniem to facet zje karpia, naradzi się z ludźmi co dalej mają robić i z fotela będzie nadłsuchiwał, czy sąd przyjmie zażalenie. Ja jestem zdecydowanie przeciwny trzymaniu ludzi na "zaś", ale jak broni gościa 50 światłych, a kaucje wpłacić zamierza pani członek zarządu PO w POLSCE to się zastanawiam w jakim kraju żyję...Oligarchia? Wracamy do Polski szlacheckiej? Będzie na zasadzie: Chłop za zabicie innego chłopa wisiał, a pan zabijał chłopa i trzbea byłoudawadniać złe Pana zamiary???ad2222 pisze:Tzn wyjście za kaucją czy termin tego wyjścia?Mr Greenback pisze:Dla mnie taka decyzja sądu to skandal i tyle.