RYSZARD ŚCIGAŁA-JAK ODWOŁAĆ PREZYDENTA MIASTA TARNOWA?
-
- Rhetor
Pytanie za 100 pkt. Jak myślicie? Czy Jerzy Hebda zrobi update swojej wypowiedzi o śmieszności 50 tysięcy? Czy 70 to tez mała kwota czy dopiero od miliona w górę to znaczące pieniądze? :
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
-
- Rhetor
-
- Rhetor
Decyzje o tym czy prezydent zostanie za kratkami kolejne trzy miesiące podejmie tarnowski sąd.
całość: http://www.radiokrakow.pl/www/index.nsf/ID/DWOZ-9ECCHE
ciekawe, bardzo ciekawe
całość: http://www.radiokrakow.pl/www/index.nsf/ID/DWOZ-9ECCHE
ciekawe, bardzo ciekawe
-
- Rhetor
-
Autor tematu - Rhetor
"Osoby te, wykorzystując pełnione przez siebie funkcje, zawyżały koszty inwestycji poprzez zmianę związanych z nimi projektów i specyfikacji istotnych warunków zamówienia.Dominik_PCH pisze:ciekawe, bardzo ciekawe
W wyniku tych działań modyfikowano zakres oraz charakter wykonywanych robót, co skutkowało istotnym podniesieniem ich kosztów. Podejmowano także działania, które miały na celu obniżenie kosztów realizowanej inwestycji przez wybranych wykonawców oraz odpłatne przygotowywanie projektów organizacji ruchu po zawyżonych w stosunku do wartości rynkowych cenach. "
http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/1 ... ,id,t.html
Naszła mnie taka myśl gdy dziś przeglądałem stronę urzędu miasta. Otóż budową parkingu park&ride i przebudową układu drogowego w okolicy dwrca zajmą się targowiska miejskie. Pierwsza moja myśl o co chodzi. Co targowiska miejskie mają wspólnego z parkingiem i szeroko rozumianą komunikacją. Później uświadomiłem sobie że "specjaliści" z centrum usług ogólnomiejskich powoli zmieniają miejsce zamieszkania. Widać HSN zdaje sobie sprawę jaki burdel ma pod nosem
Ktoś tu już wspomniał, że specjaliści od betonu spoza magistratu również zmieniają miejsca zamieszkania. Więc za chwilę nie będzie w okolicy kompetentnych wykonawców.MTar pisze:Naszła mnie taka myśl gdy dziś przeglądałem stronę urzędu miasta. Otóż budową parkingu park&ride i przebudową układu drogowego w okolicy dwrca zajmą się targowiska miejskie. Pierwsza moja myśl o co chodzi. Co targowiska miejskie mają wspólnego z parkingiem i szeroko rozumianą komunikacją. Później uświadomiłem sobie że "specjaliści" z centrum usług ogólnomiejskich powoli zmieniają miejsce zamieszkania. Widać HSN zdaje sobie sprawę jaki burdel ma pod nosem
-
- Rhetor
Dodam tylko, że WB robiło parkingi przed bramami Azotów i przy pierwszym parkingu było widać napisy WB, a przy drugim pracowały kompletnie nieoznakowane ekipy Zupełnie jakby nie chcieli zwracac niczyjej uwagi.Baxon pisze:Ktoś tu już wspomniał, że specjaliści od betonu spoza magistratu również zmieniają miejsca zamieszkania. Więc za chwilę nie będzie w okolicy kompetentnych wykonawców.MTar pisze:Naszła mnie taka myśl gdy dziś przeglądałem stronę urzędu miasta. Otóż budową parkingu park&ride i przebudową układu drogowego w okolicy dwrca zajmą się targowiska miejskie. Pierwsza moja myśl o co chodzi. Co targowiska miejskie mają wspólnego z parkingiem i szeroko rozumianą komunikacją. Później uświadomiłem sobie że "specjaliści" z centrum usług ogólnomiejskich powoli zmieniają miejsce zamieszkania. Widać HSN zdaje sobie sprawę jaki burdel ma pod nosem
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
A nie Eltar?Mr Greenback pisze:a przy drugim pracowały kompletnie nieoznakowane ekipy
Żadnych złych wiadomości tam nie zobaczysz po prostu inna rzeczywistośćMTar pisze:Naszła mnie taka myśl gdy dziś przeglądałem stronę urzędu miasta.
Do tej pory nie ma wiadomości że Ś jest (był) zatrzymany?
Mam nadziejęże również za to zostanie należycie rozliczony.MTar pisze:Widać HSN zdaje sobie sprawę jaki burdel ma pod nosem
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''
Pierwszy parking z całą pewnością robiła ekipa podjeżdżająca autem EltaruMr Greenback pisze: Dodam tylko, że WB robiło parkingi przed bramami Azotów i przy pierwszym parkingu było widać napisy WB
Ale te parkingi leżą w granicach Azotów i to jest ich inwestycja, dopiero chodnik ze ścieżką rowerową jest miejski.
-
- Rhetor
Do czasu zweryfikowania tej informacji proszę traktować mój wpis jako niebyły!Roberto pisze:Pierwszy parking z całą pewnością robiła ekipa podjeżdżająca autem EltaruMr Greenback pisze: Dodam tylko, że WB robiło parkingi przed bramami Azotów i przy pierwszym parkingu było widać napisy WB
Ale te parkingi leżą w granicach Azotów i to jest ich inwestycja, dopiero chodnik ze ścieżką rowerową jest miejski.
Edit: Wykonawca Eltar. Napisałem bzdury. Wycofuję się.
-
- Prytan
Pisaliście o Trzech pytaniach do Ciepieli.
Udzielił na nie odpowiedź http://polska.zrobcie-halas.pl/tarnow/1 ... ojewodztwa
Udzielił na nie odpowiedź http://polska.zrobcie-halas.pl/tarnow/1 ... ojewodztwa
po co Ci to wiedzieć? Im mniej wiesz tym dłużej żyjesz