RYSZARD ŚCIGAŁA-JAK ODWOŁAĆ PREZYDENTA MIASTA TARNOWA?
-
- Rhetor
Zapytałem na FB pana Plicha:Pytanie do Pana Jacka Pilcha: czy Regionalny Ośrodek Badań Opinii Publicznej, funkcjonujący w ramach Instytutu Analiz Społeczno-Ekonomicznych im. E. Kwiatkowskiego to organ działających w strukturach Fundacji, której jest pan prezesem?
Odpowiedział mi kto inny: Dzień dobry. W odpowiedzi na Pański post w grupie ''Tarnów po Ścigale'', spieszę poinformować, że p. Jacek Pilch nie jest prezesem Instytutu Kwiatkowskiego.
Nie pytałem o Instytut a o Fundację.
Ale nie ważne, mogę się mylić a zbieżność nazwisk może być przypadkowa i są to dwie różne organizacje. Nie zmienia to faktu, że informacji w sieci na temat obu ogranizacji jest bardzo bardzo mało.
Zapytałem mojego rozmówcę o:
Dziękuje za informację. Skorzystam z okazji. Na czyje zlecenie przeprowadził pan sondaż, o którym pisze tarnow.net.pl, dotyczący prezydenta Ryszarda Ścigały. Ten, którego wyniki mają być opublikowane za kilka dni.
Odpowiedzi do teraz nie otrzymałem.
Odpowiedział mi kto inny: Dzień dobry. W odpowiedzi na Pański post w grupie ''Tarnów po Ścigale'', spieszę poinformować, że p. Jacek Pilch nie jest prezesem Instytutu Kwiatkowskiego.
Nie pytałem o Instytut a o Fundację.
Ale nie ważne, mogę się mylić a zbieżność nazwisk może być przypadkowa i są to dwie różne organizacje. Nie zmienia to faktu, że informacji w sieci na temat obu ogranizacji jest bardzo bardzo mało.
Zapytałem mojego rozmówcę o:
Dziękuje za informację. Skorzystam z okazji. Na czyje zlecenie przeprowadził pan sondaż, o którym pisze tarnow.net.pl, dotyczący prezydenta Ryszarda Ścigały. Ten, którego wyniki mają być opublikowane za kilka dni.
Odpowiedzi do teraz nie otrzymałem.
Ostatnio zmieniony 13-11-2013, 14:15 przez Dominik_PCH, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Rhetor
i znowu ta niezręczna cisza, nie lubię.
Dostałem odpowiedź.
„Badanie jest przeprowadzane w celach naukowo-poglądowych. Żaden polityk, sztab wyborczy, etc. nie zlecił nam jego przeprowadzenia."
Może to faktycznie teorie spiskowe, tylko czemu wstydzą się swojego mentora? Dziwne to trochę. Gdzie i co nie wpiszę to wyskakuje mi pan Pilch.
defekator możesz mieć rację co do tarnow.net.pl, ctrl+c ctrl+v.
Trzeba czekać na wyniki badań.
Dostałem odpowiedź.
„Badanie jest przeprowadzane w celach naukowo-poglądowych. Żaden polityk, sztab wyborczy, etc. nie zlecił nam jego przeprowadzenia."
Może to faktycznie teorie spiskowe, tylko czemu wstydzą się swojego mentora? Dziwne to trochę. Gdzie i co nie wpiszę to wyskakuje mi pan Pilch.
defekator możesz mieć rację co do tarnow.net.pl, ctrl+c ctrl+v.
Trzeba czekać na wyniki badań.
Ostatnio zmieniony 13-11-2013, 21:09 przez Dominik_PCH, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Rhetor
To nie ważne. Mam lepsze pytanie jak bardzo PJN sadzi się stołki w Tarnowie?lll pisze:Teraz należy zadać pytanie, czy był prezesem Instytutu Kwiatkowskiego, bo być może zmieniła się władza, a nie zdążyło się uaktualnić.
- Jacek Pilch: think-thank, sondażownia, fundacja i licho wie gdzie można jeszcze go spotkać.
- Młoda strzelba w organizacja studeckich PWSZ
- Jacek Litwin - listy pisze i krzyczy w Internecie na profilu zainicjowanym przez p. Pilcha
...
- może się pojawić "czarny koń", który stanie obok p. Pilcha.
- brakuje lokalnej gazety.
- kilku lokalnych liderów opinii już jest.
- jeden radny chyba też
głośno myślę sam do siebie o wyimaginowanych strukturach PJNu, skoro cisza głucha nastała
Ostatnio zmieniony 13-11-2013, 22:16 przez Dominik_PCH, łącznie zmieniany 6 razy.
Dominik_PCH, najbardziej nie lubię na forach tego, jak ktoś głośno zaczyna myśleć. Powstają wtedy fragmenty zdań, jakieś bezsensowne zlepki, ja rozumiem, że ktoś taką siekę może mieć w głowie, ale żeby ludzie Cię zrozumieli, to napisz parę zdań od początku do końca. Albo jedno, ale składne. A nie jakieś p******.
Wybacz, ale to tak ogólnie mi się głośno pomyślało, to nie atak wiadomych sił na Ciebie.
Wybacz, ale to tak ogólnie mi się głośno pomyślało, to nie atak wiadomych sił na Ciebie.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
On już uciekł z tonącego okrętu,zwanego PJN i przeskoczył na inny wrak z kapitanem Gowinem.Dominik_PCH pisze:jak bardzo PJN sadzi się stołki w Tarnowie?
Dziwnym zbiegiem okoliczności prezesem instytutu jest człowiek o tym samym nazwisku co poseł, który jest też z niewiadomych przyczyn brany pod uwagę w sondażu.
Z niewiadomych przyczyn sondaż sprzed wakacji wypływa nagle bez czytelnego komentarza, a ostatnie miesiące wiele zmieniły w układzie sił.
Taka cicha manipulacja, żeby mieszkańcy powoli usłyszeli o pośle, o którym już szczęśliwie zapomnieli.
-
- Rhetor
W kwestii sondażu zgadzam się. Informacja została przygotowana i wprowadzona za pośrednictwem tarnow.net.pl (żadne inne medium tego opublikowało wbrew powszechnemu stwierdzeniu, że każdy od siebie kopiuje newsy), ale w jakim celu? - to jest dobre pytanie.
PS
http://www.gover.pl/k6/posel/pilch-jacek
Ciekawe są nazwiska w sekcji współpracownicy. Jedno wygląda tak samo jak nazwisko dyrektora Regionalnego Ośrodka Badań Opinii Publicznej, instytucji, która przeprowadziła badanie sondażowe, o którym „rozmawiamy."
PS 2
Dzięki za link
PS
http://www.gover.pl/k6/posel/pilch-jacek
Ciekawe są nazwiska w sekcji współpracownicy. Jedno wygląda tak samo jak nazwisko dyrektora Regionalnego Ośrodka Badań Opinii Publicznej, instytucji, która przeprowadziła badanie sondażowe, o którym „rozmawiamy."
PS 2
Dzięki za link
-
Autor tematu - Rhetor
-
- Rhetor
Ś. napisał w sumie 5 listów z aresztu, tutaj więcej szczegółów:
http://tarnow.naszemiasto.pl/artykul/20 ... 3325,1,3,3
http://tarnow.naszemiasto.pl/artykul/20 ... 3325,1,3,3
-
- Rhetor
-