World of Tanks

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

imlazy pisze:Zresztą, ostatnio polubiłem znowu AMX 50 100 :) Taki niepozorny a nastukanie 3 czy 4 tysięcy dmg nie jest jakimś wielkim wyczynem.
Ja tak mam z Ob.704, nastukanie 5 czy 6k dmg nie jest wyczynem :P
defekator pisze:ale wystarczy pokazać się raz w tygodniu aby się utrzymać.
I z tym może być problem, dlatego gram sam. (głównie w plutonie z kumplem albo bratem)

imlazy
Thesmothetai

Post autor: imlazy »

Od dzisiaj do czwartku ( 31.X ) w WoWP gold naliczany jest podwójnie, więc dziennie można zgarnąć 480 golda. Daje to 1920 golda w 4ry dni. Warto poświęcić nawet te 30 minut aby zdobyć komplet.
1920 w 4ry dni, później dobić do 2500golda i miesiąc premki zarobiony w niecały tydzień.
Im Lazy and I like it

Awatar użytkownika

PrzemczaN
Proedroj

Post autor: PrzemczaN »

Używa ktoś z was XVM? Na nowej wersji są jakieś problemy. Zawsze używałem konfiga od Aslaina, teraz też ściągnąłem najnowszy. Parę błędów poprawiono, ale pozostał jeden. Jak sam wyjdę z gry do garażu jest OK, ale jak poczekam do końca bitwy to wychodzi, ale zamiast do garażu to do windowsa i trzeba WoT'a odpalać od nowa. Czytałem coś na ten temat, że to chyba wina nowego XVM, ale na rozwiązanie się nie natkałem (może go jeszcze nie ma?). Ktoś coś wie na ten temat?

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Zmień nazwę pliku res_mods/0.8.9/gui/flash/Application.swf na jakąkolwiek inną, będzie działać.

Awatar użytkownika

Autor tematu
defekator
Rhetor

Post autor: defekator »

A jak to z applicaton.swf nie pomoże to usuń cały folder c:/uzytkownicy/twoja_nazwa/AppData/Roaming/wargaming.net
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM

Awatar użytkownika

Autor tematu
defekator
Rhetor

Rheinmetall-Borsig Waffenträger (Rhm-B-WT)

Rewelacyjny TDek. Pancerza nie ma wcale loltractor przebija go bez problemu. Ale za to ma świetne camo i super działo. 128 mm takie jak na Mausie strzelające co 9,5 sekundy. Do tego obrotowa wieża. To jeden z niewielu czołgów, który moim zdaniem jest OP.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

OP?

Awatar użytkownika

Autor tematu
defekator
Rhetor

Za mocny na swój tier OP - overpowered. Nie znasz miałczenia noobków, którzy płaczą, że każdy czołg, którego oni nie mogą przebić jest "OP" ? ;)

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Nie znam :P

Awatar użytkownika

Autor tematu
defekator
Rhetor

LordRuthwen pisze:Nie znam :P

Szczęśliwy człowiek z Ciebie skoro nigdy nie zwyzywali Cię od "Noobów w czołgu OP" :P

A wracając do Rhm-B-WT przed chwilą jechał na mnie IS6. Stałem w krzaku i cały czas prowadziłem ogień. Żarówka zapaliła mi się gdy był 50 metrów ode mnie co oznacza, że mimo ostrzału wykrył mnie dopiero z jakiś 60 metrów.

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Mnie wyzywają od cheaterów bo mam Obj.704 zrobionego na ninja :) Widać mnie dopiero po strzale z <50 m jak siedzę w krzakach :)

Awatar użytkownika

Autor tematu
defekator
Rhetor

Mała zagadka. Co to za mapa jest ? :) Screeny zrobione przed chwilą w normalnym (nie testowym) kliencie gry.

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Wygląda poniekąd jak Komaryn w wersji zimowej.

Awatar użytkownika

Autor tematu
defekator
Rhetor

Ano. Fajnego moda znalazłem - zmienia wszystkie mapy na zimowe. Fajny ma klimat.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... er-mod-20/

Tylko na słabszych kartach trzeba padający śnieg wyłączyć bo strasznie FPSy zżera.

A tak w ogóle na jakim sprzęcie gracie i ile FPS macie?
Ja mam procek Athlon x3 435 z odblokowanym 4 rdzeniem i podkręcony na 3,4 GHZ plus Radeon 5700 (też lekko pokręcony), 4GB RAM i średnio mam 25-30 FPS przy prawie maksymalnych ustawieniach (co ciekawe zmniejszanie jakości grafiki nie przekłada się u mnie na wzrost FPS)

wadas
Prytan

Post autor: wadas »

Athlon 64 4200+
4GB ram
Geeforce GT 520

Ustawienia minimalne, grafika standardowa, tylko zakres rysowania maksymalny bo lubie widzieć wroga z daleka.

FPS normalnie 20-40, a przy walkach w bliskim dystansie spadają do 10 :/ uważam , ze przy dobrym kompie miałbym znacznie więcej fragów, ale co robić. Obecnie mnie nie stać.

ODPOWIEDZ