Treningi badmintona
-
Autor tematu - Metoikos
Treningi badmintona
Witam, zapraszam na zajęcia badmintona w każdy piątek, począwszy od 27 września w godzinach 19.30 - 21.00. Zajęcia odbywają się w ZSO nr 4, osiedle Legionów, ul Dąbrowskiego 16. Zapraszam osoby, które chcą się nauczyć grać, zagrać w badmintona lub doskonalić grę .
U nas nie ma ograniczeń wiekowych, przyjdź i poznaj nowa dyscyplinę sportu. Treningi prowadzi Rafał Skrzek, wielokrotny Mistrz Polski, trener Kadry Województwa Podkarpackiego i Ośrodka Szkolenia Sportowego Młodzieży w Straszęcinie. Koszt jednego treningu wynosi 20 zł, w cenę wliczony jest sprzęt i nauka. Zapisy pod nr tel. 888974550 lub mailowo [email protected].
Pozrawiam Rafał Skrzek
U nas nie ma ograniczeń wiekowych, przyjdź i poznaj nowa dyscyplinę sportu. Treningi prowadzi Rafał Skrzek, wielokrotny Mistrz Polski, trener Kadry Województwa Podkarpackiego i Ośrodka Szkolenia Sportowego Młodzieży w Straszęcinie. Koszt jednego treningu wynosi 20 zł, w cenę wliczony jest sprzęt i nauka. Zapisy pod nr tel. 888974550 lub mailowo [email protected].
Pozrawiam Rafał Skrzek
Re: Treningi badmintona
Popieram inicjatywę z całego serce. Jedna uwaga, tak na marginesie, bez złośliwości. Os. Legionów H.Dąbrowskiego 16. Ul. Dąbrowskiego jest zupełnie gdzie indziej .Rafał Skrzek pisze:Witam, zapraszam na zajęcia badmintona w każdy piątek, począwszy od 27 września w godzinach 19.30 - 21.00. Zajęcia odbywają się w ZSO nr 4, osiedle Legionów, ul Dąbrowskiego 16. Zapraszam osoby, które chcą się nauczyć grać, zagrać w badmintona lub doskonalić grę .
Pozrawiam Rafał Skrzek
witam
byłem na 2 treningach i powiem tak
zajęcia prowadzi profesjonalista (Rafał jest wielokrotnym mistrzem Polski w różnych kategoriach wiekowych) + udostępnia wysokiej klasy sprzęt, na hali są 4 korty więc przychodzi się "na gotowe"
więc co do ceny to 20 zeta za 1,5h to wg mnie jeszcze nie tragedia (porównując z innymi dyscyplinami)
z tym że pewnie teraz główny koszt to wynajęcie hali bo na zajęcia chodzi mniej jak 10 osób gdyby chodziło kilkanaście to by było super
no i podziw dla niego, że mu się "chce chcieć" bo dojeżdża z Dębicy
osobiście ponad 20 lat czekałem na profesjonalne zajęcia z badmintona i się doczekałem
tak że szczerze polecam, sport ogólnorozwojowy i bardzo szybki (w sumie to najszybszy na świecie ;-)
byłem na 2 treningach i powiem tak
zajęcia prowadzi profesjonalista (Rafał jest wielokrotnym mistrzem Polski w różnych kategoriach wiekowych) + udostępnia wysokiej klasy sprzęt, na hali są 4 korty więc przychodzi się "na gotowe"
więc co do ceny to 20 zeta za 1,5h to wg mnie jeszcze nie tragedia (porównując z innymi dyscyplinami)
z tym że pewnie teraz główny koszt to wynajęcie hali bo na zajęcia chodzi mniej jak 10 osób gdyby chodziło kilkanaście to by było super
no i podziw dla niego, że mu się "chce chcieć" bo dojeżdża z Dębicy
osobiście ponad 20 lat czekałem na profesjonalne zajęcia z badmintona i się doczekałem
tak że szczerze polecam, sport ogólnorozwojowy i bardzo szybki (w sumie to najszybszy na świecie ;-)
rzuf pisze:xtr, Manek2 - Nie nie wcale nie wygląda jak autoreklama...
liczyłem się z taką opinią pisząc posta
bo cóż można innego pomyśleć - pierwszy post i same "pochwały"
ale skoro napisałem że zaliczyłem "dwa treningi" to jak ktoś ma jakieś podejrzenia może przyjść sprawdzić popatrzeć pogadać
a nie doszukiwać się teorii spiskowych albo jakiegoś drugiego dna
i zrozum
zależy mi żeby trenować badmintona a jak się to nie rozwinie to będzie lipa w Tarnowie