A jeśli mają tę odrobinę polskości w sercu?Najlepiej wpuście wszystkich, żydów, muzułmanów, itd.
Nie wiem, jak to się mierzy, więc cytuję fragment Twojego postu.
Właścicielowi - napisałem to wyraźnie! Jeżeli właściciel nie żyje to jego spadkobiercą.Tomasz Drwal pisze:A jeżeli właściciel nie żyje majątek należy przekazać Gminom Żydowskim? Brednie.jamtex pisze:Własność prywatna - jest prawem nienaruszalnym w wolnym świecie i czy się to komuś podoba czy nie, to każda ruchomość czy nieruchomość powinna być zawsze zwrócona właścicielowi.
Przemek82 pisze:Zaciekawiła mnie opowieść Samuela Goetza choć ciekawi mnie co dlaje stało się z autorem gdzie wyjechał, czy żyje czy zmarł?, czy był później w Tarnowie?, jakie są dalsze losy Tekli, czy spotkał się z bratem. Czy to jest całość wspomnień czy też tylko fragment?
Bardzo mi przykro...roxy pisze:Mój mąż jest spokrewniony z Samuelem ,niestety zmarł on w zeszłym miesiącu w Los Angeles.
Niestety pytań w tej sprawie, które z przyczyn czasowych nie zmieściły się w ostatnim czacie "cenzura" nie przepuściła.Kulfon pisze:Po mojej wnikliwej analizie wyszło mi że to syfskie czarne paskudztwo to drut kolczasty oczywiście namalowany przez ''artystę''.
Szczególnie ''pięknie'' prezentuje się na świeżo co wyremontowanym Pl.Ofiar Stalinizmu na nowych jasnych płytach chodnikowych .
Kto za to personalnie odpowiada? przecież to niszczenie mienia na większą skalę powinien ktoś za to beknąć bez dwóch zdań.