Ja też do nich (niej) chodzę, mam o p. Wioli wysokie mniemanieiza pisze:Polecam na Os. Zielonym, Wioleta Krzywda-Pamuła ,Tomasz Pamuła.
Nawet 4 latek grzecznie siedzi na fotelu
Dobry dentysta
-
- Rhetor
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Toż to , gdzie siedziałeś za co i dlaczego polecasz ?toomas pisze:Ja siedziałem, moja żona siedziała i jeszcze parę osób:)) POLECAM.
... nie mogłem się powstrzymać
Ostatnio zmieniony 17-01-2011, 01:47 przez SK1968, łącznie zmieniany 1 raz.
Na temat dobrych stom. to można książkę napisać założyć plombę plus dobra styczna. To jest takie proste a nawet z tym mają problemy. Ale jak komuś już robią mostek lub korone albo ucho ucho to dobrze że się ludzie nie znają bo by płakali że się co do niektórych wybrali. Hehe ja polecam Pana z Lisiej Góry
super lekarz, świetne metody, szybko tanio i do dupy wszystko. Każdy stom ma to coś w sobie i każdy robi dobrze i najlepiej bo pacjent się zna na tym jak na budowie bomby atomowej.
super lekarz, świetne metody, szybko tanio i do dupy wszystko. Każdy stom ma to coś w sobie i każdy robi dobrze i najlepiej bo pacjent się zna na tym jak na budowie bomby atomowej.
-
- Obywatel
Ja polecam świeży obiekt na parterze na przeciwko Zakładu Pogrzebowego ''Derus''.
Fachowa ,delikatna , bezstresowo (muzyczka w tle ) gabinet i cała otoczka wszystko nowe Przyjmuje na umówione godziny co ważne wchodzi się z marszu.
Oczywiście na NFZ .
Wioletta Ołdakowska
Szpitalna 8A
Tel.600 347 780 (rejestracja)
Fachowa ,delikatna , bezstresowo (muzyczka w tle ) gabinet i cała otoczka wszystko nowe Przyjmuje na umówione godziny co ważne wchodzi się z marszu.
Oczywiście na NFZ .
Wioletta Ołdakowska
Szpitalna 8A
Tel.600 347 780 (rejestracja)
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''
-
- Archont
-
- Archont
-
- Archont