Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
Tak przy okazji przypomniał mi się pewien sposób zachowania wyłudzaczy. Chodzą po miejscach prowadzonych robót i nagle się przewracają "odnosząc obrażenia'.
Proponuję dwie wersje, natychmiastowa wyłata kasy lub uruchomienie procedur. Pogotowie, Policja, Nadzór Budowlany.
Niezły sposób na pozyskanie kasy.
PS
tigi, rozumiesz konieczność kamerki w samochodzie?
jasiu, nie odpowiadaj.
Proponuję dwie wersje, natychmiastowa wyłata kasy lub uruchomienie procedur. Pogotowie, Policja, Nadzór Budowlany.
Niezły sposób na pozyskanie kasy.
PS
tigi, rozumiesz konieczność kamerki w samochodzie?
jasiu, nie odpowiadaj.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
TIGI co do kamerki to jak masz smieciofona, to wystarczy ze sobie zainstalujesz apke z google play i smiga jak talal. Ja wlsnie cos takiego posiadam.
A odnosinie twojej sytuscji to takie cos widzialem u ruskich i tam jest to praktycznie na pozadku dziennym. Tylko ze oni robia to na przejsciu i w miare malej predkosci.
A odnosinie twojej sytuscji to takie cos widzialem u ruskich i tam jest to praktycznie na pozadku dziennym. Tylko ze oni robia to na przejsciu i w miare malej predkosci.
https://www.youtube.com/watch?v=3WMcBC4 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Na Andka najlepszy był AutoGuard bodajże. Na iOS wszystkie mają tę zasadniczą wadę wynikającą ze specyfiki systemu, że nie działają w tle (np. gdy w tym samym czasie używasz nawigacji). Pomijając tę dużą niedogodność mogę polecić Ci Car Camera DVR. Wiele testowałem, ale tylko w tej nie znalazłem jakichś zasadniczych wad.
A ta co ja mam czyli DAILYROADS VOYAGER właśnie działa w tle. Więc problem odpada.gushman pisze: że nie działają w tle (np. gdy w tym samym czasie używasz nawigacji)
APka naprawdę świetna i za free. Jak ją pobrałem to była po angielsku i parę razy się zamotałem na szybkiego, po aktualizacji już jest po polsku. Ale ogólnie to nic nie zmieniałem bo idealnie jest ustawiona.
Ja mam śmieciona w uchwycie za 30 pln i jest spoko.
A i jeszcze dodatkowo ma możliwość w tym samym czasie robienie zdjęć.
Ja mam informację dla złotówy z czarnego chevroleta. Proszę o przekazanie, bo baran który nie potrafi obsłużyć kierunkowskazu, na pewno nie potrafi obsłużyć komputera. Otóż ów "kierowca" dzisiaj, w godzinach popołudniowego szczytu, po udanym kursie, wystartował z zatoki autobusowej na Starodąbrowskiej, oczywiście bez kierunkowskazu, wymuszając pierwszeństwo na innym samochodzie. Następnie jechał chwilę z zawrotną prędkością 10km/h licząc w tym czasie drobne jakie mu ktoś rzucił. Kilkakrotnie zmieniał pas, ani razu nie informując o tym kierunkowskazem, a następnie wjechał mi bezczelnie pod samą maskę. Mrugnąłem mu światłami, więc postanowił dać po hamulcach. Niestety na tym jego odwaga się skończyła i uciekł. Bądź pewny, że się spotkamy.
Takie karykatury powinny być usuwane z dróg, bo to największa zakała. Bardzo żałuję, że nie miałem kamerki, bo byłby to mój pierwszy film dla policji.
Takie karykatury powinny być usuwane z dróg, bo to największa zakała. Bardzo żałuję, że nie miałem kamerki, bo byłby to mój pierwszy film dla policji.
szanowni panowie donosiciele.a jakie są wasze kryteria kapowanie?każdy jeden nagrany pirat czy tylko wybrani?czy jak przypadkiem nagrasz kolege, sąsiada,brata czy np ojca to tez go zakapujesz?a czy potem powiesz takiemu prosto w oczy,tak to ja cie podkablowalem,to przezemnie dostales punkty i mandat.?wątpie czy jeden z drugim bedzie taki odważny.
a tak na marginesie to tez jestem za zwalczaniem piratów drogowych ale nie takimi metodami.od tego jest policja.
a tak na marginesie to tez jestem za zwalczaniem piratów drogowych ale nie takimi metodami.od tego jest policja.
jasiu, ale Policja nie jest w stanie być wszędzie jednocześnie. Po to też zgodzono się na tego typu formę współpracy.
Odnośnie Twojej wypowiedzi, Policja też święta nie jest. Znam kilku funkcjonariuszy, obecnych i byłych, wiele mówili. Swój swojego kryje. Wcale tego nie pochwalam. Z resztą nie muszę znać numerów rejestracyjnych i marek samochodów wszystkich swoich znajomych. Trafi się, trudno. Będę z tym żył.
^
Odnośnie Twojej wypowiedzi, Policja też święta nie jest. Znam kilku funkcjonariuszy, obecnych i byłych, wiele mówili. Swój swojego kryje. Wcale tego nie pochwalam. Z resztą nie muszę znać numerów rejestracyjnych i marek samochodów wszystkich swoich znajomych. Trafi się, trudno. Będę z tym żył.
^
Kluczem do sukcesu w zawodach fonicznych jest klucz sztorcowy.
Bo łączność musi być pewna!
Bo łączność musi być pewna!