4 etap Tour de Pologne wystartuje z Tarnowa.
Śmiem mniemać, że zdjęcie uległo retuszowi. Po dogłębnym przyjrzeniu się widać, gdzie coś zostało usunięte. Poszperałem w szczegółach pliku i dotarłem do autora.
Nie tylko polskie media były zainteresowane startem w Tarnowie. Niestety nie znam się na kamerach i nie wiem, jaki sprzęt mają na tym trzecim statku powietrznym.
Może Pani Rzecznik ma jakieś wieści?
^
Nie tylko polskie media były zainteresowane startem w Tarnowie. Niestety nie znam się na kamerach i nie wiem, jaki sprzęt mają na tym trzecim statku powietrznym.
Może Pani Rzecznik ma jakieś wieści?
^
Kluczem do sukcesu w zawodach fonicznych jest klucz sztorcowy.
Bo łączność musi być pewna!
Ja stałem na skrzyżowaniu Mickiewicza z Nową i nikt nie słyszał ani widział helikoptera. W rozmowach ludzie pytali właśnie co z helikopterem bo miał być. Po przejeździe peletonu poszedłem na ul. Bernardyńską i też niczego nie słyszałem.
A czy Pani go widziała? Ma Pani może jakieś jego zdjęcia albo nakręconą relację z kamery pokładowej? Miło by było zobaczyć te materiały.D.Kunc-Pławecka pisze:Helikopter był i pokazał na żywo cały przejazd peletonu przez Tarnów. Miasto prezentowało się bardzo ładnie.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
popytałem znajomych którzy byli na Kapłanówce przed startem i w czasie startu, helikoptera żadnego nie widziano, ja byłem na Krakowskiej w okolicach dh Świt nie widziałem, nie słyszałem żadnego helikoptera, wśród użytkowników Agory jak widać też nikt nie widział, dlatego szanowna Pani rzecznik, dla uratowania swojego honoru prosze o podanie jakiegokolwiek dowodu na to że wymieniony przez Panią helikopter znajdował sie nad Tarnowem w czasie startu 4 etapu TDP i filmował cokolwiek. W temacie była cisza, a sama Pani wypaliła z dużą pewnością o helikopterze i filmowaniu, a po za Panią nikt takimi informacjami nie dysponuje więc chcemy dowodów.
screen obrazu z Pani wpisem sobie zachowałem
screen obrazu z Pani wpisem sobie zachowałem
Nie ma się co napinać, Pani rzecznik odwaliła pańszczyznę i następny raz może zawitać tutaj koło listopada bo poprzedni jej wpis jest z 29 maja. Do tego czasu zapomnimy o helikopterze, TdP i innych bzdetach.
Ja jeszcze zdążyłem napisać pytającego posta gdy Pani rzecznik była "online", ale jak widać swoje już napisała, więc się cieszmy malutcy.
Ja jeszcze zdążyłem napisać pytającego posta gdy Pani rzecznik była "online", ale jak widać swoje już napisała, więc się cieszmy malutcy.
Dowiedziałem się na poważnie (tym razem) że helikopter w Tarnowie był, ale filmował trase peletonu, o wiele wcześniej, jakies pare dni wześniej, i pokazali gdzieś w tv jakies paru sekundowa zajawke.
To moje takie nie oficjalne info.
To moje takie nie oficjalne info.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Kończąc rozważania na temat tego co napisała Pani rzecznik uważam że tym tym co dzisiaj nam tu zaprezentowała, powinna (mając gram honoru i przyzwoitości) podać sie do dymisji, bo jest dla mnie i pewnie reszty Tarnowian osobą absolutnie NIEWIARYGODNĄ, dzisiaj helikoptery, a jutro naściemnia nam o czymś grubszym.
No jak widać na załączonym przeze mnie obrazku, za pośrednictwem statku powietrznego Terran była transmitowana na obszarach zamieszkanych przez Zergów i Protossów.Pzet pisze:Proszę nam odpowiedzieć, gdzie była ta transmisja na żywo, o której Pani pisze?
A zupełnie poważnie, zgadzam się poniekąd z Rodowitym. Odbudowanie wiarygodności rzecznika prasowego jest zazwyczaj niemożliwe. Zawsze zostanie pójść drogą Urbana, Jerzego Urbana.
^
Kluczem do sukcesu w zawodach fonicznych jest klucz sztorcowy.
a ja mam pytanie ? czy oni mówili że na żywo będą mogli obejrzeć w TV obrazki z helikoptera w Tarnowie?, jak zaczynała się relacja z Tarnowa w TDP to były obrazki Tarnowa z lotu ptaka widać było rynek z góry chwilę i coś tam jeszcze chyba nie pamiętam dokładnie ale może o to im chodziło z tym helikopterem ?