4 etap Tour de Pologne wystartuje z Tarnowa.
DRAMAT!!!
Tak spierniczyć okazje do pokazania miasta, wydając nie wiem ile pieniędzy, ale wyrzucono je w błoto!! na czym ta promocja polegała? na sucho pokazując kapłanówkę ? Warunki umowy były na pewno uzgodnione co ma zostać pokazane w tv! Za samą nazwę START Tarnów zapłacono,
NIEUDOLNOSC WŁADZ MIASTA w dniu dzisiejszym przelała czarę goryczy !!
Tak spierniczyć okazje do pokazania miasta, wydając nie wiem ile pieniędzy, ale wyrzucono je w błoto!! na czym ta promocja polegała? na sucho pokazując kapłanówkę ? Warunki umowy były na pewno uzgodnione co ma zostać pokazane w tv! Za samą nazwę START Tarnów zapłacono,
NIEUDOLNOSC WŁADZ MIASTA w dniu dzisiejszym przelała czarę goryczy !!
Niech pani dyrektor Wydziału tzw. Marki Miasta wytłumaczy się teraz z tych nieprawdziwych jak się okazało informacji:
http://tarnow.pl/Miasto/Aktualnosci-tar ... acz-w-TVP1
Kto nas okłamał, że Tarnów z lotu ptaka zobaczą wszyscy widzowie TVP1?
http://tarnow.pl/Miasto/Aktualnosci-tar ... acz-w-TVP1
Kto nas okłamał, że Tarnów z lotu ptaka zobaczą wszyscy widzowie TVP1?
Nawet w internecie w wiadomościach sportowych trzeba nieco pogrzebać aby znaleźć jakieś wiadomości na ten temat. Wczorajszy mecz Barcelony dodatkowo pogorszył sprawę.
Ile miasto wydało na ten cel ? Bo mam wrażenie, że lepszą promocję miasta robię ja gdy jadę przez Polskę z zaczepkami na tablice rejestracyjną z napisem "Polski biegun ciepła"
Ile miasto wydało na ten cel ? Bo mam wrażenie, że lepszą promocję miasta robię ja gdy jadę przez Polskę z zaczepkami na tablice rejestracyjną z napisem "Polski biegun ciepła"
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
Uważajcie, bo pewnie za kilka chwil Pani Rzecznik Dorota Kunc-Pławecka ogłosi całkowity sukces marketingowy Tarnowa związany z TdP oraz prestiż jaki miasto osiągnęło w związku z TdP.
Słabo Tarnów zaprezentowali jak na taką imprezę, niestety. Myślałem, że będzie lepiej.
Słabo Tarnów zaprezentowali jak na taką imprezę, niestety. Myślałem, że będzie lepiej.
Zapraszam na Internetową Stację Meteo Tarnowiec - meteo.tarnowiec.prv.pl
Był helikopter? Nie słyszałem, nie zaobserwowałem, nawet jakoś mi się w uszy radiowa aktywność tegoż nie rzuciła. Chyba, że jedna runda nad Kapłanówką i adios...
^
^
Kluczem do sukcesu w zawodach fonicznych jest klucz sztorcowy.
Bo łączność musi być pewna!
Bo łączność musi być pewna!
Oglądnąłem sobie relację w domu na spokojnie. Koszmar, bo jakbym nie zobaczył "Topola", który robi zdjęcia, to bym nie miał pojęcia gdzie to kręcą.
No, ale pieniądze miasta nie poszły w błoto - w relacji pojawiają się (jako kibice przy linii startu) pani Skrzyniarz i pani Bilik. Czyli wszystko w porządku, a te kilkadziesiąt tysięcy to przecież prawie nic - więc i prawie nic w zamian nie dostaliśmy.
No, ale pieniądze miasta nie poszły w błoto - w relacji pojawiają się (jako kibice przy linii startu) pani Skrzyniarz i pani Bilik. Czyli wszystko w porządku, a te kilkadziesiąt tysięcy to przecież prawie nic - więc i prawie nic w zamian nie dostaliśmy.
Po mojemu totalna porażka Pana Prezydenta Ścigały i jego służb. Powoli zaczynam traktować to jako normalność dla nieszczęścia mieszkańców.
Wrzucę kilka fotek aby podreperować prestiż miasta startowego TdP.
Z zażenowaniem na stronie magistrackiej Pana Prezydenta przeczytałem:
Wrzucę kilka fotek aby podreperować prestiż miasta startowego TdP.
Z zażenowaniem na stronie magistrackiej Pana Prezydenta przeczytałem:
Panie Prezydencie, co pokazaliście miastu, Polsce, Światu? Nawet publiczna TVP niewiele zarejestrowała i pokazała. Żenada w najwyższym wydaniu.- Bardzo zależy nam na odpowiednim efekcie promocyjnym, pokazaniu naszego miasta, jako ciepłego i gościnnego miejsca, które warto odwiedzić. Jestem przekonana, że kibice, w tym z zagranicy, którzy poczują się u nas dobrze i polubią nasze miasto, przekażą swoje pozytywne wrażenia w świat. Chcemy również pokazać Tarnów jako ośrodek przyjazny dla sportu i przyjmujący na siebie poważne wyzwania organizacyjne – mówi zastępca prezydenta Dorota Skrzyniarz.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku