Które 3D lepsze?
Jak dla mnie ta salka jest kiepska, trochę większy ekran niż w domu Pierwszy rząd jeszcze rozumiem, ale dalej... Kino ma mieć duży ekran. Nagłośnienie jest OK. Niedawno na "Samsarze" chciałem zobaczyć napisy końcowe, było to dość istotne, a operator wyłączył film i włączył muzykę dyskotekową :/
Ostatnio testowałem I-MAX (Plaza - Kraków) na Hobbicie 3d z napisami - to się nazywa kino! Te nasze tarnowskie to śmieszne imitacje
Ostatnio testowałem I-MAX (Plaza - Kraków) na Hobbicie 3d z napisami - to się nazywa kino! Te nasze tarnowskie to śmieszne imitacje
Luz, potrafię znaleźć potrzebne informacje. Chodzi mi o to jak operator zniszczył nastrój... Samsara ma niesamowitą muzykę, zdjęcia... wypadałoby napisy końcowe zostawić, aż ludzie sobie wyjdą, choć ja akurat czekam do końca napisów z szacunku dla ludzi którzy nad filmem pracowali, a tu muzyka jak z eski. Takie "dyskretne" wypie.dalać!
Tymczasem, jak się dowiedziałem, "Dijango" nie zmieścił się w repertuarze kina Marzenie i na razie jedyną możliwością zobaczenia tego filmu w Tarnowie jest sala kameralna kina Millenium. No i racja co tam jakiegoś Tarantino będą wyświetlać
Ręce opadają.
Ręce opadają.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Obywatel
Pytanko z innej beczki,aczkolwiek o 3D.
Mianowicie miał już ktoś z Was przyjemność obejrzenia filmu Pacific Rim w 3D?Pytam,bo dziś się wybieram i nie wiem czy warto w 3d obejrzeć czy tez darować sobie i w starym poczciwym formacie seans zaplanować
Przyznam,że nie jestem jakimś wielkim maniakiem efektów i całego HD 3D itp.Chodzi po prostu o przyjemność z oglądania i dlatego mam dylemat.
Mianowicie miał już ktoś z Was przyjemność obejrzenia filmu Pacific Rim w 3D?Pytam,bo dziś się wybieram i nie wiem czy warto w 3d obejrzeć czy tez darować sobie i w starym poczciwym formacie seans zaplanować
Przyznam,że nie jestem jakimś wielkim maniakiem efektów i całego HD 3D itp.Chodzi po prostu o przyjemność z oglądania i dlatego mam dylemat.
Ja się wkurzyłem że gdy był już w koncu Iron Man 3 w kinach, to wszystkie miasta miały go już od 3 tyg. Nawet Dąbrowa Tarnowska... i nawet ładna wersja na necie się pojawiła a w Tarnowie dalej nie było ;p
Wojtasek, czyli mówisz żeby nie iść ? Poczekać na BluRay ? Byłeś na 3d ?
Wojtasek, czyli mówisz żeby nie iść ? Poczekać na BluRay ? Byłeś na 3d ?
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Beaver to zależy co kto lubi.Efekty i inne bajery dają rade,ale nie powalają.Dla mnie film był po prostu nudny,oczekiwałem bardziej oryginalnego scenariusza i okazało się kolejnym filmem z oklepaną już w innych produkcjach akcją.Ameryka,bohaterowie,zagłada,happy end itp..i nic więcej.Byłem na klasycznej kopii.W 3D obejrzałem jak dotąd tylko Hobbita na dodatek w IMAX-ie.Było to dla mojego wzroku nie lada wyzwanie do ogarnięcia.
Tak że jak lubisz efektowne wybuchy,walące się budynki w tumanach kurzu i innych latających w koło przedmiotów,a wszystko to w technologi 3D to pewno się spodoba.[/b]
Tak że jak lubisz efektowne wybuchy,walące się budynki w tumanach kurzu i innych latających w koło przedmiotów,a wszystko to w technologi 3D to pewno się spodoba.[/b]
-
- Rhetor
Zatrudnij się w firmie rozbiórkowejWojtasek pisze:Tak że jak lubisz efektowne wybuchy,walące się budynki w tumanach kurzu i innych latających w koło przedmiotów,a wszystko to w technologi 3D to
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD