Jakby nie było, to Tuchowska na odcinku od wiaduktów koło kościółka do Orlenu jako tako połatana. Na remont całościowy nie ma co tam liczyć w najbliższym czasie, więc dobre i to. Można chyba odfajkować...Goscinny pisze:11. Tuchowska do granicy miasta
Drogi do natychmiastowego remontu - zgłoszenia
-
- Obywatel
Nie znalazłem na liście ul. Klasztornej na zachód od ul. Dąbrowskiego do pl. Morawskiego - krajobraz księżycowy, dziury do załatania, a najlepiej do remontu.
Pod koniec maja była tam ekipa, wisiały kartki z zakazem parkowania, ale z moich wiadomości wynika, że wyrównano jedynie nawierzchnię parkingu na pl. Morawskiego, ale z powodu deszczu nie ruszono Klasztornej. No i tak sobie została nietknięta po zimie...
Pod koniec maja była tam ekipa, wisiały kartki z zakazem parkowania, ale z moich wiadomości wynika, że wyrównano jedynie nawierzchnię parkingu na pl. Morawskiego, ale z powodu deszczu nie ruszono Klasztornej. No i tak sobie została nietknięta po zimie...
Naprawione - http://scr.hu/152i/dn5hq
Błonie tak naprawdę nie są połatane, bo stoją na jezdni południowej dwa duże "pachołki", by nie zabić się w dziurach (nie wiem, od kiedy, dziś jechałem), w sumie dziura na dziurze, więc powinien jednak wrócić status do remontu. To, o czym pisałem parę dni temu, to kropla w morzu potrzeb i tak naprawdę coś połatane jest tylko przy wyjeździe z JRG2.
Nie ma też wyrwy na Gomoły/Ochronek na mapie
^
Nie ma też wyrwy na Gomoły/Ochronek na mapie
^
Kluczem do sukcesu w zawodach fonicznych jest klucz sztorcowy.
Bo łączność musi być pewna!
Bo łączność musi być pewna!
-
- Prytan
- Kontakt:
Nie wiem czy ktoś już wymieniał ulicę al. Tarnowskich bo nie chce mi się czytać wszystkiego, ale jechałem nią dzisiaj i począwszy od przejazdu kolejowego (pierwsze 2m alei i 2 dziury na 10cm - całkowity ubytek asfaltu bo widać kostkę brukową).
Cała al. Tarnowskich do łatania od przejazdu do wiaduktu nad obwodnicą bo co kawałek są dziury...
Cała al. Tarnowskich do łatania od przejazdu do wiaduktu nad obwodnicą bo co kawałek są dziury...
Tak są tam od samego otwarcia i mają nie więcej niż 200 metrów długości, ja nazwał bym je ledwo wyczuwalną tarką. W zależności od typu zawieszenia są mniej lub bardziej wyczuwalne.Zimny pisze:Prawy pas jezdni na odcinku autostrady A4 W.Wierzchosławice - W.Krzyż
Jeździcie tamtędy, zauważyliście te cudowne pofałdowania?.
Dla mnie też jest to bubel za niezłą kasę.Zimny pisze:Jeździcie tamtędy, zauważyliście te cudowne pofałdowania?.
No cóż, możemy sobie pobiadolić a wykonawca i tak otrzymał kasę za te tarki. GDDKiA oczywiście problemy nie widzi. Inspektory odebrały i kfity podpisały.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
Wczoraj frezowana była ul Błonie przed Nomi(niestety jedynie dziury), może ktoś dzisiaj potwierdzić czy skończyli i zatkali dziury ? W centrum w zeszłym tygoniu np. na Maleczewskiego wycieli dziury, zalali emulsją i dziury stoją. Ktos coś wie gdzie jeszcze działają? bo cicho zrobilo sie w temacie
do remontu Westerplatte, ta droga co dochodzi do Jana Pawła, wjazd po tej stronie gdzie budowane nowe bloki sa, generalnie całe Westerplatte SAJGON!!
do remontu Westerplatte, ta droga co dochodzi do Jana Pawła, wjazd po tej stronie gdzie budowane nowe bloki sa, generalnie całe Westerplatte SAJGON!!