Ugotowani w Tarnowie
-
Autor tematu - Rhetor
Ugotowani w Tarnowie
Cześć, może kogoś to zainteresuje:
http://www.goldenline.pl/forum/3294962/ ... -programu/
http://www.goldenline.pl/forum/3294962/ ... -programu/
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Proedroj
Ciekawy program. Lordzie zawsze uważałam, że mężczyźni to najlepsi kucharze. Posiłek przygotowany przez faceta zawsze lepiej smakuje. Facet w kuchni nie kręci się jak mucha w mazi. Jestem kobietą i co dopiero u teściowej nauczyłam się proste dania i wypieki przyrządzać. Rodzice też dołączyli się do mojej kulinarnej edukacji. A u Ciebie jak z gotowaniem? Masz jakieś wspaniałe danie, które sam serwujesz swoim gościom a przede wszystkim rodzinie? Ja uwielbiam pierogi ruskie po przemysku kleić i uszka z pasztetowej wiejskiej do barszczu. Nawet 200 nakleję jak się wciągnę ale dla kogoś albo do zamrożenia. No i ryby uwielbiam oraz kuchnię lekką dla siebie bo jestem na diecie według indeksu glikemii. Gotuję dla innych od serca.Serdecznie pozdrawiam.
-
- Rhetor
- Kontakt:
Michale ;-) spokojna głowa, ani mnie tam nie zobaczysz (choć dostałem propozycję i mam parcie na szkło ), ani radnej Mekal, która ze względów regulaminowych (jest restauratorką) nie mogłaby wziąć udziału.sbs pisze:posiada ktoś wiedzę , kiedy będzie emitowany odcinek z Tarnowa , przy okazji obstawiam że wśród czwórki gotujących znajdzie się uczestnik gotowania z Tarnovii ( np. radna Mękal lub nawet Kwaśny ) , pytanie kto ma większe ciśnienie na PR przed wyborczy.
Program moim zdaniem zbyt daleko ingerowałby w moją prywatność. Mam pewną zasadę w tej kwestii i jej się trzymam.
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Jakubie ,
uważam wprost przeciwnie , formuła programu jest ciekawa i daje możliwość autoprezentacji , zresztą regularnie program oglądam bo mnie poprostu interesuje , ingerencja w życie prywatne?
to już kwestia osobista podejścia uczestnika do programu , co chce pokazać w ramach programu.
wciąż jestem ciekawy kto wystąpi bo to również promocja miasta Tarnowa (jeśli herbata lub alkohol to tarniówka ,też możliwość promocji produktu regionalnego itp)
tak , czy inaczej ja tak bym podszedł do tematu , super byłoby gdyby inni podeszli do niego podobnie .
uważam wprost przeciwnie , formuła programu jest ciekawa i daje możliwość autoprezentacji , zresztą regularnie program oglądam bo mnie poprostu interesuje , ingerencja w życie prywatne?
to już kwestia osobista podejścia uczestnika do programu , co chce pokazać w ramach programu.
wciąż jestem ciekawy kto wystąpi bo to również promocja miasta Tarnowa (jeśli herbata lub alkohol to tarniówka ,też możliwość promocji produktu regionalnego itp)
tak , czy inaczej ja tak bym podszedł do tematu , super byłoby gdyby inni podeszli do niego podobnie .
-
- Obywatel