Ciekawe czy i kiedy powstanie. Jak dla mnie bomba. Wreszcie jakieś nowe tchnienie w architekturę miasta a nie sam styropian i blacha
http://wizualizacje.potworzygroup.pl/?p=277
RICARD-POL HOTEL przy ul.Krakowskiej
W tej formie to prędzej trafi tutaj: https://www.facebook.com/POLISZ.ARKITEKCZER
No właśnie, kluczowym słowem lokalizacji tego obiektu jest klasztor.
A klasztor przy ul. Krakowskiej jest na granicy miasta ze Zbylitowską Górą i teraz nawet zielonego pojęcia nie mam, gdzie by to ewentualnie miało powstać, o ile w ogóle powstanie.
A klasztor przy ul. Krakowskiej jest na granicy miasta ze Zbylitowską Górą i teraz nawet zielonego pojęcia nie mam, gdzie by to ewentualnie miało powstać, o ile w ogóle powstanie.
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.
Słyszałem że teren jest już przygotowany. To działka obok Ricardpolu. Ostatnio wyburzono tam nawet stary dom. Bydynek nie jest wielki więc się tam spokojnie zmieści. Nie wiem na ile to prawda bo w opisie jest coś o klasztorze ale gdzie tam klasztor? No chyba że to chodzi o kościół Misjonarzy a działka to kawałek Owintaru. Co do bryły to napewno będzie się wyróżniała w mieście.
Ostatnio zmieniony 28-06-2013, 23:58 przez wejss, łącznie zmieniany 1 raz.
suraiw pisze: teraz nawet zielonego pojęcia nie mam, gdzie by to ewentualnie miało powstać
Chyba raczej "przy łączniku A4 z południową obwodnicą Tarnowa"? (przyszłym łączniku, oczywiście)Chciał również, aby obiekt był oryginalny i się wyróżniał, co jest w tym wypadku dość oczywiste z racji komercyjnego usytuowania przy drodze A4 na wylocie z Tarnowa
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Też mi tak pasuje z tego opisu i klasztor wymieniany w opisie jest w tle.toomas pisze:Z opisu pasuje działka przy klasztorze w Zbylitowskiej Gorze obok salonu Seata.
A wydaje mi się, że z tą A4 to chyba pomyłka, chodziło zapewne o starą "czwórkę", która po oddaniu autostrady będzie mieć nr 94.
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.
-
- Rhetor