Pomysł na miejski portal
-
Autor tematu - Prytan
Pomys³ na miejski portal
Dawno nie pisaliśmy - CZAS NAJWYŻSZY.
Tworzymy od podstaw portal miejski, i to nasz pomysł na zaistnienie w mieście.
Czekamy na szczere (nawet szczere do bólu) opinie na temat portalu miejskiego, jaki znajduje się pod adresem: Portal miejski
Tworzymy od podstaw portal miejski, i to nasz pomysł na zaistnienie w mieście.
Czekamy na szczere (nawet szczere do bólu) opinie na temat portalu miejskiego, jaki znajduje się pod adresem: Portal miejski
po co Ci to wiedzieć? Im mniej wiesz tym dłużej żyjesz
-
- Prytan
- Kontakt:
-
Autor tematu - Prytan
Odpowiem Ci pytaniem - a po co Ty prowadzisz forum studenckie skoro też ich jest od groma a i większą konkurene masz w postaci facebooka.
Kto nie próbuje i nie ryzykuje ten nic nie ma i nie osiągnie. A jak nie wypali z tym portalem to trudno. Przynajmniej nie bede miał wyzutõw, że nie spróbowałem :-)
Dziękuję za odpowiedź na mojego posta :-)
Kto nie próbuje i nie ryzykuje ten nic nie ma i nie osiągnie. A jak nie wypali z tym portalem to trudno. Przynajmniej nie bede miał wyzutõw, że nie spróbowałem :-)
po co Ci to wiedzieć? Im mniej wiesz tym dłużej żyjesz
-
- Thesmothetai
Facebook to nie konkurencja dla portali informacyjnych - nie wiem kto wpadł a pomysł aby na potęgę tworzyć 'portale' na facebooku - bezedurny pomysłredakcjazh pisze:Odpowiem Ci pytaniem - a po co Ty prowadzisz forum studenckie skoro też ich jest od groma a i większą konkurene masz w postaci facebooka.
A Tarnów to miasto z największą ilością portali na mieszkańca
Im Lazy and I like it
-
Autor tematu - Prytan
Osobiście podoba mi się portal http://www.tarnowianin.com/ jeśli chodzi o wygląd. Pogrupowane tematycznie wiadomości - jasno i czytelnie - niestety ilość i świeżość wiadomości to porażka.
Życzę sukcesów
Życzę sukcesów
-
Autor tematu - Prytan
-
Autor tematu - Prytan
Poczekamy, wystartuje i ocenimy, a czas zweryfikuje. Być może będzie to z dużej chmury mały deszcz jak poprzednie projekty ZH, albo faktycznie tym razem się uda i powstanie coś konkretniejszego.
Na pewno nie będzie to jedyny nowy ogólnoinformacyjny portal, gdyż my również mamy w przygotowaniu taki projekt i do tego z bardzo atrakcyjną lokalną domeną
Na pewno nie będzie to jedyny nowy ogólnoinformacyjny portal, gdyż my również mamy w przygotowaniu taki projekt i do tego z bardzo atrakcyjną lokalną domeną
-
Autor tematu - Prytan
Re: Pomys³ na miejski portal
Stworzenie portalu jest pomysłem na zaistnienie w mieście? To chyba środek a nie cel.redakcjazh pisze:Tworzymy od podstaw portal miejski, i to nasz pomysł na zaistnienie w mieście.
Ja polecam jednak opracowanie jakiegoś sensownego celu, targetu i stylu. Bo jak będziecie "dla każdego", pisać "o wszystkim" i tak długo aż "dalej się zobaczy" to skończycie podobnie jak wiele, wiele innych. Jeżeli czymś się nie będziecie wyróżniać to ludzie nie będą do Was przychodzić.
-
Autor tematu - Prytan