Parkowanie w Tarnowie
-
- Thesmothetai
'dosyć smiacia'Goscinny pisze:imlazy, no i teraz mnie brzuch boli ze śmiechu. Jak to ma być spięte, skoro z żadnym przetargu nie ma wzmianki o jakiejkolwiek kompatybilności.
ps: wczoraj akurat byłem w trzech szkołach - zgadnijcie w ilu działały infokioski?
Ja całkiem poważnie rozważam wiercenie dziury w brzuchu komu popadnie o te Info-Porażko-Kioski. Od kiedy postawili jeden w Przedszkolu 26 i go uruchomili działa po dziś dzień. Co prawda nikt na nim nic nie robi. Ale przynajmniej świeci i w nocy duchy odstrasza
Im Lazy and I like it
-
- Thesmothetai
OK. Tak jest wg pań z przedszkola ( panie woźne czy jakoś tak ) które dosyć dużo czasu spędzają na korytarzu, zwłaszcza w czasie kiedy rodzice przychodzą z- i po- dzieci.Cubaza pisze:Siedzisz całymi dnami w przedszkolu i patrzysz na ten kiosk, że wysnuwasz takie wnioski Nie jest to oskarżenie ani nic Po prostu mnie ciekawi skąd wiesz, że nikt tam nic nie robiimlazy pisze:Co prawda nikt na nim nic nie robi. Ale przynajmniej świeci i w nocy duchy odstrasza
A że Panie te są naprawdę miłe i zdarza nam się zamienić więcej niż jedno słowo to i opinii nt IKiosków zasięgnąłem.
IKioski tutaj to lekkie ot chyba zważywszy na to, że nie zanosi się na ich połączenie z systemami obsługi parkingów
Im Lazy and I like it
-
- Rhetor
- Kontakt:
Wg informacji z Targowisk Miejskich - TAK! Mają być zintegrowane z kartą miejską.imlazy pisze:To ja dopytam znowu Czy parkomaty będą jakoś sprzężone w jeden system z Infokioskami i kartą miejską ?Jakub Kwaśny pisze:Uwielbiam samozadowolenie sekcji prasowej UMT. O takich decyzjach wypadałoby poinformować dopiero po podjęciu decyzji przez radnych! No ale UMT chwali się inicjatywą i zapewne pochwali się też już podjętą decyzją - ot dwie okazje z jednej.
Nikt z UMT nie napisał, że radni trochę grymaszą przy tej uchwale - chociażby, postulujemy aby abonament dla inwalidów (tj. w miejscach innych niż wyznaczone) nadal był (istniał fizycznie) jednak opłata w tym wypadku nie musi być pobierana (120zł/rocznie)
Dodatkowo - mogę się pochwalić, że udało się zapisać w warunkach przetargu to, żeby parkometry były wyposażone w czytnik kart zbliżeniowych (payPass, PayWave). ;-) Czyli będziemy w XXI wieku
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Thesmothetai
O... Czyli jednak może coś z tego wyjdzieJakub Kwaśny pisze:Wg informacji z Targowisk Miejskich - TAK! Mają być zintegrowane z kartą miejską.imlazy pisze:To ja dopytam znowu Czy parkomaty będą jakoś sprzężone w jeden system z Infokioskami i kartą miejską ?Jakub Kwaśny pisze:Uwielbiam samozadowolenie sekcji prasowej UMT. O takich decyzjach wypadałoby poinformować dopiero po podjęciu decyzji przez radnych! No ale UMT chwali się inicjatywą i zapewne pochwali się też już podjętą decyzją - ot dwie okazje z jednej.
Nikt z UMT nie napisał, że radni trochę grymaszą przy tej uchwale - chociażby, postulujemy aby abonament dla inwalidów (tj. w miejscach innych niż wyznaczone) nadal był (istniał fizycznie) jednak opłata w tym wypadku nie musi być pobierana (120zł/rocznie)
Dodatkowo - mogę się pochwalić, że udało się zapisać w warunkach przetargu to, żeby parkometry były wyposażone w czytnik kart zbliżeniowych (payPass, PayWave). ;-) Czyli będziemy w XXI wieku
Im Lazy and I like it