Piłka nożna II liga - Unia Tarnów
Nie bronię ich, ani nikogo innego. Też mi się nie podoba to, co się ostatnimi czasy dzieje w Tarnowie. Jednak w swoim poście, obwiniasz tylko prezydenta i nikogo innego. Natomiast wybielasz tych, którzy zarządzali tym klubem, tych którzy narażali go na dodatkowe koszty, tych którzy są bezpośrednio winni takiej kolei rzeczy.
I dalej nie rozumiem dlaczego uważacie prezydenta za winnego takiej kolei rzeczy. Dlaczego uważacie, że to prezydent jest winny temu, że klub upadł. Dalej nie jest winny zarząd, który tym klubem kierował. Mojego szefa nie obchodzi, że kolega powiedział iż zrobi wszystko żeby, coś co ja zepsułem, działało. Szefa to nie obchodzi przecież.
Tak jak mówię, nie wybielam nikogo i nie bronię nikogo.
Tak jak mówię, nie wybielam nikogo i nie bronię nikogo.
-
- Rhetor
Po pierwsze prezydent wydał 2 mln na prywatną spółkę pt. Azoty Tauron Tarnów, a nie musiał.
Po drugie mając szwagra za prezesa mógł nieco więcej podziałać dla sytuacji Unii. Oboje zresztą mogli.
Zamiast tego klub jest goły, pójda pod młotek kolejne nieruchomości klubu, bo prezes szwagier napodpisywał umów z piłkarzami nie mając nawet cienia szansy na kasę... |I tak oto Unia stacza sie coraz niżej...
Po drugie mając szwagra za prezesa mógł nieco więcej podziałać dla sytuacji Unii. Oboje zresztą mogli.
Zamiast tego klub jest goły, pójda pod młotek kolejne nieruchomości klubu, bo prezes szwagier napodpisywał umów z piłkarzami nie mając nawet cienia szansy na kasę... |I tak oto Unia stacza sie coraz niżej...
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
To klub miał prezesa ? Czekajcie. Jak to ? Prezesa miał ? To to nie prezydent zarządzał tym klubem tylko prezes? Wow to mnie zaskoczyliście. Dlaczego dopiero Mr Greenback przytoczył osobę prezesa a nikt inny ? A wszyscy pozostali tylko prezydenta ? Nie rozmawiamy tutaj o tym jaka jest polityka w sprawie sportu, jak wygląda stadion miejski i tak dalej. Rozmawiamy o tym, że to nie prezydent jest winny, w głównej mierze, upadkowi Unii. Skoro klub jest "profesjonalny" to powinien być zarządzany ze wszystkimi tego skutkami. Prezes jest za niego odpowiedzialny a nie ludzie dookoła.
Nie kompromituj się gdyby nie kibice klubu już dawno by nie było.Cubaza pisze:Dalej bardziej winię kibiców niż prezydenta.
W tym mieście wszystko pójdzie na żużel bo wiadomo to sport masowy na każdym boisku czy rogu ulicy dzieci jeżdżą na motorach i uprawiają ten sport.
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''
Inaczej - gdyby nie kibice, to może klub pociągnąłby jeszcze chwilkę. A tak - trochę kar się sypnęło, i pozamiatane.Kulfon pisze:gdyby nie kibice klubu już dawno by nie było
Ale racja jest jak dupa - każdy ma swoją.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
ad2222 pisze:Czy tylko to, co Goździkowa powiedziała?
ad2222 pisze:Ale racja jest jak dupa - każdy ma swoją.
Nie masz najmniejszego pojęcia o tej sekcji nawet na mecze nie chodzisz ale jak zawsze jesteś nieomylny i wiesz lepiej.
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''