Uwaga na firmę DUET Szafy w Tarnowie

Wiadomości "z miasta".
ODPOWIEDZ

Autor tematu
eddie
Metoikos

Uwaga na firmę DUET Szafy w Tarnowie

Post autor: eddie »

Witam Szanownych forumowiczów. Piszę do was aby was przestrzec przed usługami firmy DUET Szafy. Ja miałem 'przyjemność' skorzystać z ich usług i bardzo tego żałuje. Niestety meble na wymiar które zamawiałem (2 szafy wnękowe z drzwiami łamanymi) okazały się krzywo wycięte i niedopasowane do ścian. Dodatkowo systemy przy drzwiach cały czas się rozkręcają. Firma była u mnie już kilkakrotnie na reklamacji. Potrafiła tak zamontować szafę że szpary były centymetrowe - nie wiem czy liczą że klient nie będzie miał odwagi zwrócić uwagi ? Wszystkie problemy tłumaczono zawsze krzywymi ścianami, tyle że po reklamacji dało się wszytko zrobić równo ! Jeżeli nie chcecie mieć Państwo problemów to przestrzegam przed tą firmą.

Pozdrawiam
niezadowolony klient

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

eddie, a zapłaciłeś im? Płaci się po wykonaniu pracy a nie przed, to motywuje :)
Po kiego odbierałeś robotę przed poprawnym wykonaniem?

Autor tematu
eddie
Metoikos

Post autor: eddie »

To jest racja, to motywuje - ja niestety miałem za dobre serce a też wielu rzeczy nie zauważyłem od razu. Kolejne rzeczy wychodziły paradoksalnie po każdej kolejnej reklamacji. Bo jak się okazało jedną z szaf montowano nie poziomując jej hehe. Później wielce się dziwili że drzwi się nie zamykają równo. No i oczywiście wypoziomowali po reklamacji, tyle że poziomując zmieniła się geometria szafy i przestały pasować wyrównania boczne i listwy przypodłogowe (zrobiły się centymetrowe szpary) i oczywiście ono takie listwy zamontowali, a ja musiałem składać reklamacje do reklamacji i tak się bujam z nimi już pół roku. Piszę żeby innym oszczędzić tego co ja przechodzę :/

ODPOWIEDZ