Witam.
Piszę pracę magisterską na temat reklamy internetowej małych i średnich przedsiębiorstw w Tarnowie i okolicach. Będę analizować ich strony internetowe, reklamę w wyszukiwarkach, remarketing, marketing partnerski itd. Do analizy potrzebuję 10 małych (9-49 pracowników) oraz 10 średnich (50-250 pracowników) firm. Znalazłam masę firm z fajnymi reklamami, ale nie wiem do której z wielkości je zakwalifikować, a większość okazuje się być mikro przedsiębiorstwami. Gdyby ktoś słyszał o jakichś firmach i na 100% wiedział do której kategorii się zaliczają, bardzo proszę o odpowiedź.
Małe i średnie przedsiębiorstwa w regionie tarnowskim
-
Autor tematu - Metoikos
Re: Ma³e i średnie przedsiębiorstwa w regionie tarnowskim
nataliapab pisze:Witam.
Piszę pracę magisterską na temat reklamy internetowej małych i średnich przedsiębiorstw w Tarnowie i okolicach. Będę analizować ich strony internetowe, reklamę w wyszukiwarkach, remarketing, marketing partnerski itd. Do analizy potrzebuję 10 małych (9-49 pracowników) oraz 10 średnich (50-250 pracowników) firm. Znalazłam masę firm z fajnymi reklamami, ale nie wiem do której z wielkości je zakwalifikować, a większość okazuje się być mikro przedsiębiorstwami. Gdyby ktoś słyszał o jakichś firmach i na 100% wiedział do której kategorii się zaliczają, bardzo proszę o odpowiedź.
Udaj się do urzędu skarbowego, myślę, że za dobrą czekoladę ktoś od analiz udostępni Ci taki raport. (Akurat takie dane nie podlegają ochronie).
Będzie miał, zapewniam Cie:) (płatnik PIT), Oczywiście ZUS swoją drogą, chcoaż przypuszczam, że łatwiej będzie to załatwić w US.maup pisze:US nie będzie miał takich danych bo i skąd. takie rzeczy to albo ZUS (marne szanse) albo urząd statystyczny (pasaż Tertila) jeżeli firma ma pecha i podlega obowiązkowi sprawozdawczości.