Ludowy Klub Sportowy Nieciecza Bruk-Bet
Nieciecza miała też szczęście, że do ostatniej minuty mogli liczyć na choć 1 punkt. Zawisza zmarnowała ze dwie "setki", była drużyną o niebo lepszą. Ta przegrana Floty to megafuks, sprawa awansu jest więc wciąż tylko w rękach Termaliki.
PS Zaskoczyło mnie, że w meczu na szczycie I ligi, decydującym o awansie, było jednak dość mało ludzi. W sensie, że było widać puste miejsca na trybunie.
PS Zaskoczyło mnie, że w meczu na szczycie I ligi, decydującym o awansie, było jednak dość mało ludzi. W sensie, że było widać puste miejsca na trybunie.
-
- Obywatel
w zeszłym roku awans nie był na rękę władzom klubu i zawodnikom - w tym sezonie tylko zawodnikom z wiadomej przyczyny
- będzie problem jak dzisiaj ograją u siebie przeciętny Grudziądz a Cracovia z ich mizerną grą nie podoła w starciu z GKS Tychy - chyba, że już wszystko załatwione - Zawisza dziś bez problemu ogra Flotę i w przyszły weekend o awans zagają Craxa i Termalica.
- będzie problem jak dzisiaj ograją u siebie przeciętny Grudziądz a Cracovia z ich mizerną grą nie podoła w starciu z GKS Tychy - chyba, że już wszystko załatwione - Zawisza dziś bez problemu ogra Flotę i w przyszły weekend o awans zagają Craxa i Termalica.
...
A tak patrząc realnie i spokojnie na te mecze i ich ostatnie minuty to jedynie chyba GKS nie dostał propozycji aby sobie strzelić bramkę samobójczą. Jak dla mnie i ponad 90 % kibiców na różnych forach wali tu od Świnoujścia aż do Niecieczy jednym wielkim wałem.
Przecież Termalica o mało się w pory nie posrała jak się dowiedzieli że mają zapewniony awans. Taka Olimpia co nawet o pietruszkę nie gra w ostatnich sekundach wysyła bramkarza w pole karne a przy nim stoi chyba ze 4 zawodników. I przypadkiem piłka jest rzucona w tą kupę gdzie jest bramkarz i jest gol.
Bruk Bet nie może awansować i tyle. Tak jak każdy pisze i się domyśla to wchodzi Zawisza i Craxa. Nieciecza przegra z Flota i tyle. Jak będzie inny wynik to będzie wielka sensacja i wielkie jaja. W Ekstarlipie nie ma miejsca dla takich jak Nieciecza czy Flota.
Przecież Termalica o mało się w pory nie posrała jak się dowiedzieli że mają zapewniony awans. Taka Olimpia co nawet o pietruszkę nie gra w ostatnich sekundach wysyła bramkarza w pole karne a przy nim stoi chyba ze 4 zawodników. I przypadkiem piłka jest rzucona w tą kupę gdzie jest bramkarz i jest gol.
Bruk Bet nie może awansować i tyle. Tak jak każdy pisze i się domyśla to wchodzi Zawisza i Craxa. Nieciecza przegra z Flota i tyle. Jak będzie inny wynik to będzie wielka sensacja i wielkie jaja. W Ekstarlipie nie ma miejsca dla takich jak Nieciecza czy Flota.
jeśli ktoś nie był na meczu, bądź nie oglądał w TV to tutaj skrót z meczu:
Skrót Termalica 1-1 Olimpia
Skrót Termalica 1-1 Olimpia
Ja to widzę, że Craxa broni się przed awansem na wszystkie sposoby.Tak jak każdy pisze i się domyśla to wchodzi Zawisza i Craxa
Jak oni u siebie dostają w palnik z takim GKS-em, któremu punkty są nie przydatne, oraz wcześniej przegrywają mecze, których drużyna z aspiracjami ekstraligowymi przegrać nie powinna, to ja nie mam pytań. Ich miejsce jest w 1 lidze, a derby to będą Wisła - Termalika, gdzie Wisła będzie się lepiej czuła, jak na swoim obiekcie
Już tarnowscy i krakowscy kibice o to zadbają
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.
Jako tarnowianin oczywiście byłem na meczu Unia Tarnów - Stal Stalowa Wola, ale oglądnąłem sobie tą akcję. Coś pięknego, podobna sytuacja ostatnio była w walce o mistrzostwo Meksyku. Tam to było dopiero. Cruz Azul wygrał pierwszy mecz 1-0, w rewanżu prowadził 1-0... i najpierw w koncówce dał sobie strzelić na 1-1, a potem w doliczonym czasie gry bramkarz Clubu America wszedł w pole karne i załadował bramę z główki, potem przegrali w karnych.
Tychy się nie popisały. Co to w ogóle jest za zgoda Cracovii? Zresztą Zawisza, a szczególnie Cracovia tak kaleczą ten pewny awans, że patrzeć się na to nie da.
Zawisza to klub na ekstraklasę. Dziś 8000 widzów w tym połowa to młyn.
Sprzedała komu?robas pisze:Ewidentnie Termalica sprzedała mecz. Dowiedziała się ze Zawisza i Craxa przegrywają i się przestraszyła że przypadkiem awansuje.
To po co strzelili tą bramkę wcześniej?ozi26 pisze:A tak patrząc realnie i spokojnie na te mecze i ich ostatnie minuty to jedynie chyba GKS nie dostał propozycji aby sobie strzelić bramkę samobójczą. Jak dla mnie i ponad 90 % kibiców na różnych forach wali tu od Świnoujścia aż do Niecieczy jednym wielkim wałem.
Tychy się nie popisały. Co to w ogóle jest za zgoda Cracovii? Zresztą Zawisza, a szczególnie Cracovia tak kaleczą ten pewny awans, że patrzeć się na to nie da.
To się wyklucza, bo jak Flota wygra to też może awansować, patrząc na wyczyny Cracovii.ozi26 pisze:Nieciecza przegra z Flota i tyle. Jak będzie inny wynik to będzie wielka sensacja i wielkie jaja. W Ekstarlipie nie ma miejsca dla takich jak Nieciecza czy Flota.
Zawisza to klub na ekstraklasę. Dziś 8000 widzów w tym połowa to młyn.
POLAK WĘGIER DWA BRATANKIĄ