Małe i średnie przedsiębiorstwa w regionie tarnowskim

Wiadomości "z miasta".
ODPOWIEDZ

Autor tematu
nataliapab
Metoikos

Ma³e i średnie przedsiębiorstwa w regionie tarnowskim

Post autor: nataliapab »

Witam.
Piszę pracę magisterską na temat reklamy internetowej małych i średnich przedsiębiorstw w Tarnowie i okolicach. Będę analizować ich strony internetowe, reklamę w wyszukiwarkach, remarketing, marketing partnerski itd. Do analizy potrzebuję 10 małych (9-49 pracowników) oraz 10 średnich (50-250 pracowników) firm. Znalazłam masę firm z fajnymi reklamami, ale nie wiem do której z wielkości je zakwalifikować, a większość okazuje się być mikro przedsiębiorstwami. Gdyby ktoś słyszał o jakichś firmach i na 100% wiedział do której kategorii się zaliczają, bardzo proszę o odpowiedź.

bart11
Archont

Re: Ma³e i średnie przedsiębiorstwa w regionie tarnowskim

Post autor: bart11 »

nataliapab pisze:Witam.
Piszę pracę magisterską na temat reklamy internetowej małych i średnich przedsiębiorstw w Tarnowie i okolicach. Będę analizować ich strony internetowe, reklamę w wyszukiwarkach, remarketing, marketing partnerski itd. Do analizy potrzebuję 10 małych (9-49 pracowników) oraz 10 średnich (50-250 pracowników) firm. Znalazłam masę firm z fajnymi reklamami, ale nie wiem do której z wielkości je zakwalifikować, a większość okazuje się być mikro przedsiębiorstwami. Gdyby ktoś słyszał o jakichś firmach i na 100% wiedział do której kategorii się zaliczają, bardzo proszę o odpowiedź.

Udaj się do urzędu skarbowego, myślę, że za dobrą czekoladę ktoś od analiz udostępni Ci taki raport. (Akurat takie dane nie podlegają ochronie).

Awatar użytkownika

maup
Thesmothetai

Post autor: maup »

US nie będzie miał takich danych bo i skąd. takie rzeczy to albo ZUS (marne szanse) albo urząd statystyczny (pasaż Tertila) jeżeli firma ma pecha i podlega obowiązkowi sprawozdawczości.
Zwierciadła Nehaleni dzielą się na uprzejme i rozbite

bart11
Archont

Post autor: bart11 »

maup pisze:US nie będzie miał takich danych bo i skąd. takie rzeczy to albo ZUS (marne szanse) albo urząd statystyczny (pasaż Tertila) jeżeli firma ma pecha i podlega obowiązkowi sprawozdawczości.
Będzie miał, zapewniam Cie:) (płatnik PIT), Oczywiście ZUS swoją drogą, chcoaż przypuszczam, że łatwiej będzie to załatwić w US.

gunnar
Obywatel

Post autor: gunnar »

Witam. Polecam kontakt z Biurem Obsługi Przedsiębiorców Urzędu Miasta Tarnowa: tel. 14 688 28 20. W ramach Biura funkcjonuje "ewidencja działalności gospodarczej", także myślę, że spokojnie pomogą.
Jesteśmy tym, kogo udajemy i dlatego musimy bardzo uważać kogo udajemy. - KV

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

Jak znajdziesz chwilkę czasu możesz podzielić się tymi fajnymi reklamami? Albo wspomnieć nazwy firm? Bo ciekawi mnie Twoja opinia, że w Tarnowie jest ich "masa".
900 ml, grupy krwi nie pamiętam

Cały Tarnów na Facebooku

ODPOWIEDZ