Ja tylko dałem do zrozumienia, że właścicielem marki Porsche jest VW.trix pisze:ad2222, to jest salon VW a stoją tam porszaki a to troszkę co innego
Galeria Tarnovia
Ktoś jednak wie, że Krakowie można kupić kosmetyki MAC.
Jakość handlu w moim rozumieniu to taka struktura sklepów, że mogę kupić MAC ale także perfumy za 10 zł. Naszukałem się serii kosmetyków dla mężczyzn firmy Tabac ale wiem, że są w Tarnowie. W Pipidówce dolnej tego nie kupię. Słowo jakość samo się narzuca.
Jeżeli w jakiejś miejscowości czy w jakimś kraju nie mogę kupić noża ceramicznego to znaczy, że nie dociera tam taka technologia. A najlepszym miejscem do zakupu tego rodzaju artykułów są obiekty typu Galerii Tarnowskiej. Inaczej to kolejny supermarket i nic poza tym.
Jakość handlu w moim rozumieniu to taka struktura sklepów, że mogę kupić MAC ale także perfumy za 10 zł. Naszukałem się serii kosmetyków dla mężczyzn firmy Tabac ale wiem, że są w Tarnowie. W Pipidówce dolnej tego nie kupię. Słowo jakość samo się narzuca.
Jeżeli w jakiejś miejscowości czy w jakimś kraju nie mogę kupić noża ceramicznego to znaczy, że nie dociera tam taka technologia. A najlepszym miejscem do zakupu tego rodzaju artykułów są obiekty typu Galerii Tarnowskiej. Inaczej to kolejny supermarket i nic poza tym.
Zając najlepszy jest w śmietanie.
A czy prawnie jest to dozwolone ? Nie jest wymagana czasem zgoda użytkownika telefonu ?bobasek pisze:Wczoraj usłyszałem taką plotkę, że Dyrekcja GT prowadzi rozmowy z jednym z operatorów sieci komórkowej by stworzyć system, który do wszystkich odwiedzających galerię automatycznie wysyłał sms z informacją o promocjach.
Może to ktoś potwierdzić?
Do tego nie potrzeba żadnego operatora. Wystarczy przy wejściach zamontować anteny Bluetooth + sprytny marketing i taka akcja ma szansę powodzenia.Deto pisze:A czy prawnie jest to dozwolone ? Nie jest wymagana czasem zgoda użytkownika telefonu ?bobasek pisze:Wczoraj usłyszałem taką plotkę, że Dyrekcja GT prowadzi rozmowy z jednym z operatorów sieci komórkowej by stworzyć system, który do wszystkich odwiedzających galerię automatycznie wysyłał sms z informacją o promocjach.
Może to ktoś potwierdzić?
-
- Rhetor
Pod warunkiem, że ktoś chodzi z włączonym blutem, ja nie mam takiego zwyczaju.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Np. w Blue City w Wawie coś takiego funkcjonuje. Tam przy wszystkich wejściach są umieszczone dobrze widoczne informacje, że działa taki system. Nie jestem jednak przekonany, że w tak małej galerii jak Tarnovia to ma sens. Zwłaszcza, że obsługa bluetooth w telefonie należy raczej do zaawansowanych funkcji i mało kto to biegle ogarnia.
Pewnie większego nie ma, sam napisałeś, że to tylko plotka.gushman pisze:Nie jestem jednak przekonany, że w tak małej galerii jak Tarnovia to ma sens.
W każdym bądź razie coś trzeba z GT zrobić, nie chcę być złym prorokiem ale jak tak dalej pójdzie to w wakacje zaczną się pierwsze zgrzyty na linii GT - Najemcy. I zacznie się to, co dzieje się już w całej Polsce : areszty sklepów, odcinanie prądu, kontrola butików przez ochronę itp. Rok 2010 będzie mega trudny dla detalu! Dużo firm z branży nie przetrwa.
Powiem Ci szczerze, że coraz częściej jestem zaskakiwany na plus, iż osoby których o to nie posądzam, potrafią się posłużyć technologią Bluetooth.gushman pisze:Zwłaszcza, że obsługa bluetooth w telefonie należy raczej do zaawansowanych funkcji i mało kto to biegle ogarnia.
Poza tym wiele telefonów ma fabrycznie uśpione Bluetooth. Sprawdzone w kilku galeriach
"Władze miasta chciały poznać zakupowe zwyczaje warszawiaków i rolę, jaką odgrywa w nich handel bazarowy. Jak wynika z badań - dużą, bo aż 45 proc. ankietowanych systematycznie odwiedza bazary i targowiska. W dużych sklepach, czyli super- i hipermarketach, robi zakupy 41 proc. pytanych warszawiaków. Na kolejnych miejscach uplasowały się centra i galerie handlowe (19 proc), uliczne stragany (9 proc), stacje benzynowe (7 proc), a na samym końcu hurtownie (3 proc)."
źródło: http://www.portalspozywczy.pl/rynekspoz ... ,28382.htm
Skoro w Wawie 45% społeczeństwa deklaruje, iż kupuje na bazarze lub targowisku, to w Naszym Tarnowie ta liczba przekracza zapewne 60%. I niema co się dziwić, że oprócz weekendów w GT pustki, że aż żal bierze
źródło: http://www.portalspozywczy.pl/rynekspoz ... ,28382.htm
Skoro w Wawie 45% społeczeństwa deklaruje, iż kupuje na bazarze lub targowisku, to w Naszym Tarnowie ta liczba przekracza zapewne 60%. I niema co się dziwić, że oprócz weekendów w GT pustki, że aż żal bierze
Chyba jednak za dużo wypiłeś http://www.tk-development.com/Default.aspx?ID=2257) i (http://www.geminipark.pl) nic nie kumasz świeżyznogushman pisze:Zarówno TK Development (Tarnovia) jak i Gemini Holdings (Gemini Park) to świeży gracze w galeryjnej deweloperce i może jeszcze nie wszystko kumają.