World of Tanks
-
- Rhetor
Gdzieś ptaszki ćwierkały, że MM ma nie dawać więcej niż 2-3 arty na mecz po jednej stronie.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Limit nie zostanie zmniejszony i dalej będzie możliwe, że trafi się po 5 art. To są po prostu nadzieje WG, które sądzi, że rozciągnięcie arty na 10 tierów i zwiększenie ilości expa na niej spowoduje, że do na jedną bitwę będzie trafiało ich mniej.
Ja tam jestem do tego sceptyczny.
Ja tam jestem do tego sceptyczny.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Rhetor
Ja też, bo to będzie maszynka do robienia kasy i free expa.
Albo szybkiego szkolenia załogi i przerzucania jej na inne pojazdy.
Albo szybkiego szkolenia załogi i przerzucania jej na inne pojazdy.
Tymczasem STORM na rosyjskim forum wspomniał o zmianach w ekonomi w 0.8.6. Cytuję "the economy changes will "hurt".
Tymczasem dziś i jutro kw1 ma 80% bonusu do zarobków. Zarabia lepiej na ten moment niż typ59.
Tymczasem dziś i jutro kw1 ma 80% bonusu do zarobków. Zarabia lepiej na ten moment niż typ59.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Rhetor
8.6 nadchodzi: http://www.youtube.com/watch?v=MBdDoPkfCWM
Ano nadchodzi - za jakieś 3 godziny powinien już być. Znowu będę godzinę siedział i mody wgrywał bo coś pewnie nie będzie działać ;/
Sporo namieszali w tej łatce. Grałem trochę na testowym i to co zrobili z artą to masakra.
Na T92 przy rozdzielczości 1600X900 celownik czasem nie mieścił się na ekranie. A po maksymalnym skupieniu i tak miał wielkość 4 długości Mausa. Pociski lecą gdzie chcą. Przy nerfie zarobków na topowych artach za bitwę w której sporo wystrzelimy będzie można być nawet 100k serbra w plecy.
Dodatkowo większość pojazdów oberwało po penetracji. Na plus nowa dystrybucja pocisków (faktycznie są celniejsze i więcej leci w środek) oraz zwiększenie zarobków na pozostałych pojazdach. Ale pewnie wyjdzie na zero bo przy mniejszej penetracji będzie trzeba więcej ich wystrzelić.
Ostatnio odpuściłem sobie wysokie tiery i bawię się francuskim TDkiem 5 tieru. Strasznie fajny z tym działem 6 poziomu.
W ciągu dwóch, trzech tygodni kolejny patch się szykuje. Z artą brytoli.
Sporo namieszali w tej łatce. Grałem trochę na testowym i to co zrobili z artą to masakra.
Na T92 przy rozdzielczości 1600X900 celownik czasem nie mieścił się na ekranie. A po maksymalnym skupieniu i tak miał wielkość 4 długości Mausa. Pociski lecą gdzie chcą. Przy nerfie zarobków na topowych artach za bitwę w której sporo wystrzelimy będzie można być nawet 100k serbra w plecy.
Dodatkowo większość pojazdów oberwało po penetracji. Na plus nowa dystrybucja pocisków (faktycznie są celniejsze i więcej leci w środek) oraz zwiększenie zarobków na pozostałych pojazdach. Ale pewnie wyjdzie na zero bo przy mniejszej penetracji będzie trzeba więcej ich wystrzelić.
Ostatnio odpuściłem sobie wysokie tiery i bawię się francuskim TDkiem 5 tieru. Strasznie fajny z tym działem 6 poziomu.
W ciągu dwóch, trzech tygodni kolejny patch się szykuje. Z artą brytoli.
-
- Rhetor
No ja mam zakupioną su-14, ma awans o 2 tiery a kupiłem ją za połowę ceny (akurat promocja była) ciekawe ile na niej zarobię
Ja się na wysokich bawię tym czym można zarobić bez premki, KT, KW-4, AMX 13 90 oraz Obj.704, oprócz tego do zarabiania T-150, StuG III i właśnie S35CA, z działem 105 mm potrafi niezłe spustoszenie zrobić
Jakie czołgi są najlepsze do ESL? 5 lub 8 poziom.
Ja się na wysokich bawię tym czym można zarobić bez premki, KT, KW-4, AMX 13 90 oraz Obj.704, oprócz tego do zarabiania T-150, StuG III i właśnie S35CA, z działem 105 mm potrafi niezłe spustoszenie zrobić
Jakie czołgi są najlepsze do ESL? 5 lub 8 poziom.
W esla się nie bawię za bardzo. KW1-S to klasyka - zawsze się sprawdzi. T-50-2, T-71 też zazwyczaj się do składu załapią. Z 8 poziomu ostatnio modne są ciężkie chinole - nie pamiętam nazwy. W klanie sporo gości gra więc wieczorem dopytam dokładnie czym się teraz jeździ.
-
- Rhetor
Dzięki, bo chciałoby się trochę golda zdobyć
T-50-2 akurat mam Strasznie wk..cy czołg jak się trafi nieogarnięty skład po drugiej stronie.
T-50-2 akurat mam Strasznie wk..cy czołg jak się trafi nieogarnięty skład po drugiej stronie.
Tutaj masz dzisiejszy konkurs gdzie można trochę golda wygrać:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... okazji-86/
Ja się niestety nie załapię bo jak wrócę z pracy to pewnie już wszystko będzie wygrane.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... okazji-86/
Ja się niestety nie załapię bo jak wrócę z pracy to pewnie już wszystko będzie wygrane.
-
- Rhetor
Nie ma opcji, w tygodniu nie ma jak
-
- Rhetor
110 na ESL będzie?
Jak wrażenia po patchu? Na plus to dużo lepsze dźwięki wystrzałów i uderzeń w pancerz. Bardzo realistycznie brzmiała kanonada wielu dział na miejskiej mapie. Artyleria niestety nie do poznania, na SU-8 którym grało mi się bardzo dobrze nie potrafię się odnaleźć Tyle zauważyłem po kilku bitwach wczoraj.
-
- Rhetor
Ha, na AMX 1390 dostałem bezpośrednie trafienie od 212... i przeżyłem