Galeria Tarnovia
-
- Obywatel
Prawda jest chyba trochę inna. Jak wieść gminna niesie to ostatnia szansa BOMI na zrobienie coś z sobą, bo w odczuciu ludzi, którzy odwiedzają GT codziennie jest to największy problem tej galerii. Łaski nie robią, że obudzili się po 3 miesiącach funkcjonowania i zaczęli robić cokolwiek, aby przyciągnąć klientów.
Czyli co bo nie rozumiem. W Tarnowie nie ma tez salonu porsche i wielu innych rzeczy, świadczy to o tym że rynek mamy taki a nie inny, nie wiem jaki to ma związek z jakością handlu.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
-
- Rhetor
Jela pisze:Gdzie w Tarnowie mogę kupić kosmetyki MAC ? To wszystko na temat jakości handlu w Tarnowie.
Jela, jeśli widzisz lukę na rynku to działaj!!!
Ale tak ci powiem z własnego doświadczenia (choć sam nie jestem kupcem ale z branżą handlową zawodowo związany jestem od kilku lat), że gdyby na to był popyt na pewno kosmetyki tej firmy gościły by na naszym rynku
Wytłumacz proszę Jela co wg Ciebie ma wpływ na jakość handlu????
Ceny porównywalne z Almą, więc nie rozumiem skąd narzekania, że drogoqba pisze:Ale tez mają ciekawe promocje np teraz mozna tam kupic Aperol (włoski trunek aperitifowy) za 11.29zł Normalna cena to około 46zł . Wiec opłaca sie i to bardzo. Sam kupiłem kilka do drinków.trix pisze:BOMI jest"fajnym" sklepem, dużo artykułów jest niecodziennych, ale ceny mają bardzo niecodzienne .
Np. serowe fondue: Alma - 21,90, Bomi i Carrefour - 19,90
W Bomi dostałem kartę rabatową i mam jeszcze 3% zniżki
Ceny w porównaniu do Biedronki wysokie. Tak na serio to w Bomiku są normalne ceny, średnie jak wszędzie. Są droższe produkty i są tańsze.
Bomi to supermarket z lepszej półki - to nie Biedronka gdzie jedynym wyznacznikiem jest cena, nawet kosztem jakości. Po za tym oferują duży wybór towaru w tym sporo nietypowych produktów. Ja na przykład miałem problemy ze zdobyciem syropów barmańskich - zawsze mi je znajomi przywozili - a w Bomiku mam je w duzym wyborze. Takich produktów jest sporo.
Generalnie nie widzę w cenach drastycznych różnic, są wyższe są niższe, średnia, zwykła średnia cenowa.
Bomi to supermarket z lepszej półki - to nie Biedronka gdzie jedynym wyznacznikiem jest cena, nawet kosztem jakości. Po za tym oferują duży wybór towaru w tym sporo nietypowych produktów. Ja na przykład miałem problemy ze zdobyciem syropów barmańskich - zawsze mi je znajomi przywozili - a w Bomiku mam je w duzym wyborze. Takich produktów jest sporo.
Generalnie nie widzę w cenach drastycznych różnic, są wyższe są niższe, średnia, zwykła średnia cenowa.
-
- Rhetor
-
- Rhetor
to tak prowokacyjnie było; w końcu jak wymieniamy kolejne marki, których brakuje nam w Tarnowie, to mamy już konkretną listę... i w zasadzie to długo można tak wyliczać...trix pisze:wszystkie marki w jednym mieście to jest to raczej niemożliwe .
Jestem zaLouve pisze:Najlepiej jakbyśmy mieli swoją i niepowtarzalną markę, nieobecną w innych miastach:)