Galeria Tarnovia

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie
ODPOWIEDZ

PorucznikBorewicz
Obywatel

Post autor: PorucznikBorewicz »

Prawda jest chyba trochę inna. Jak wieść gminna niesie to ostatnia szansa BOMI na zrobienie coś z sobą, bo w odczuciu ludzi, którzy odwiedzają GT codziennie jest to największy problem tej galerii. Łaski nie robią, że obudzili się po 3 miesiącach funkcjonowania i zaczęli robić cokolwiek, aby przyciągnąć klientów.

trix
Rhetor

Post autor: trix »

BOMI jest"fajnym" sklepem, dużo artykułów jest niecodziennych, ale ceny mają bardzo niecodzienne :).
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.

Awatar użytkownika

Jela
Thesmothetai

Post autor: Jela »

Gdzie w Tarnowie mogę kupić kosmetyki MAC ? To wszystko na temat jakości handlu w Tarnowie.
Zając najlepszy jest w śmietanie.

trix
Rhetor

Czyli co bo nie rozumiem. W Tarnowie nie ma tez salonu porsche i wielu innych rzeczy, świadczy to o tym że rynek mamy taki a nie inny, nie wiem jaki to ma związek z jakością handlu.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

trix pisze:W Tarnowie nie ma tez salonu porsche
Jak to nie ma? Zgłobice, Krakowska 15
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Dorota1975
Rhetor

Post autor: Dorota1975 »

Jela pisze:Gdzie w Tarnowie mogę kupić kosmetyki MAC ? To wszystko na temat jakości handlu w Tarnowie.
a w ilu miastach w Polsce możesz kupić kosmetyki MAC? poza Warszawą i chyba jeszcze Wrocławiem?

bobasek
Proedroj

Post autor: bobasek »

Jela pisze:Gdzie w Tarnowie mogę kupić kosmetyki MAC ? To wszystko na temat jakości handlu w Tarnowie.

Jela, jeśli widzisz lukę na rynku to działaj!!!
Ale tak ci powiem z własnego doświadczenia (choć sam nie jestem kupcem ale z branżą handlową zawodowo związany jestem od kilku lat), że gdyby na to był popyt na pewno kosmetyki tej firmy gościły by na naszym rynku
Wytłumacz proszę Jela co wg Ciebie ma wpływ na jakość handlu????

qba
Metoikos

Post autor: qba »

trix pisze:BOMI jest"fajnym" sklepem, dużo artykułów jest niecodziennych, ale ceny mają bardzo niecodzienne :).
Ale tez mają ciekawe promocje :) np teraz mozna tam kupic Aperol (włoski trunek aperitifowy) za 11.29zł :) Normalna cena to około 46zł . Wiec opłaca sie i to bardzo. Sam kupiłem kilka :) do drinków.

bobasek
Proedroj

Post autor: bobasek »

qba pisze:
trix pisze:BOMI jest"fajnym" sklepem, dużo artykułów jest niecodziennych, ale ceny mają bardzo niecodzienne :).
Ale tez mają ciekawe promocje :) np teraz mozna tam kupic Aperol (włoski trunek aperitifowy) za 11.29zł :) Normalna cena to około 46zł . Wiec opłaca sie i to bardzo. Sam kupiłem kilka :) do drinków.
Ceny porównywalne z Almą, więc nie rozumiem skąd narzekania, że drogo :D
Np. serowe fondue: Alma - 21,90, Bomi i Carrefour - 19,90
W Bomi dostałem kartę rabatową i mam jeszcze 3% zniżki :lol:

Ravir
Rhetor

Post autor: Ravir »

Ceny w porównaniu do Biedronki wysokie. :mrgreen: Tak na serio to w Bomiku są normalne ceny, średnie jak wszędzie. Są droższe produkty i są tańsze.

Bomi to supermarket z lepszej półki - to nie Biedronka gdzie jedynym wyznacznikiem jest cena, nawet kosztem jakości. Po za tym oferują duży wybór towaru w tym sporo nietypowych produktów. Ja na przykład miałem problemy ze zdobyciem syropów barmańskich - zawsze mi je znajomi przywozili - a w Bomiku mam je w duzym wyborze. Takich produktów jest sporo.

Generalnie nie widzę w cenach drastycznych różnic, są wyższe są niższe, średnia, zwykła średnia cenowa.

Awatar użytkownika

Louve
Prytan

Post autor: Louve »

Dorota1975 pisze:
a w ilu miastach w Polsce możesz kupić kosmetyki MAC? poza Warszawą i chyba jeszcze Wrocławiem?
Nie trzeba szukać daleko, w Galerii Krakowskiej:)

Dorota1975
Rhetor

Louve pisze:Nie trzeba szukać daleko, w Galerii Krakowskiej:)
;)

tak się tylko zastanawiam, czy rzeczywiście musimy mieć w Tarnowie wszystkie marki obecne w innych miastach?

trix
Rhetor

ad2222, to jest salon VW a stoją tam porszaki a to troszkę co innego. W Polsce zdaje sie są 4: Wawa Sopot Katowice i Poznań :).

Dorota1975, wszystkie marki w jednym mieście to jest to raczej niemożliwe :).

Awatar użytkownika

Louve
Prytan

Post autor: Louve »

Dorota1975 pisze:
tak się tylko zastanawiam, czy rzeczywiście musimy mieć w Tarnowie wszystkie marki obecne w innych miastach?
Najlepiej jakbyśmy mieli swoją i niepowtarzalną markę, nieobecną w innych miastach:)

Dorota1975
Rhetor

trix pisze:wszystkie marki w jednym mieście to jest to raczej niemożliwe :) .
to tak prowokacyjnie było; w końcu jak wymieniamy kolejne marki, których brakuje nam w Tarnowie, to mamy już konkretną listę... i w zasadzie to długo można tak wyliczać...
Louve pisze:Najlepiej jakbyśmy mieli swoją i niepowtarzalną markę, nieobecną w innych miastach:)
Jestem za :mrgreen:

ODPOWIEDZ