Ludowy Klub Sportowy Nieciecza Bruk-Bet
-
- Obywatel
Jeden lepszy od drugiego... Dobrze, że w Waszych czasach matury oceniali znajomi nauczyciele...
Macie tu darmowe korepetycje ode mnie: Zawisza to DRUŻYNA. Drużyna to rodzaj żeński. W meczu zremisowała drużyna, nie nazwa drużyny. Dlatego grała Zawisza a nie grał Zawisza.
PS Sajdak, po czym wnosisz, że Bruk Bet Termalica to kobieta? Przecież Bruk Bet to ewidentnie mężczyzna.
Macie tu darmowe korepetycje ode mnie: Zawisza to DRUŻYNA. Drużyna to rodzaj żeński. W meczu zremisowała drużyna, nie nazwa drużyny. Dlatego grała Zawisza a nie grał Zawisza.
PS Sajdak, po czym wnosisz, że Bruk Bet Termalica to kobieta? Przecież Bruk Bet to ewidentnie mężczyzna.
Tak, tak a jak gra Śląsk albo Motor to też zremisowała ?gushman pisze:Jeden lepszy od drugiego... Dobrze, że w Waszych czasach matury oceniali znajomi nauczyciele...
Zremisował Śląsk, Motor, ZawiszaLechu pisze:Tak, tak a jak gra Śląsk albo Motor to też zremisowała ?gushman pisze:Jeden lepszy od drugiego... Dobrze, że w Waszych czasach matury oceniali znajomi nauczyciele...
Zremisowała drużyna Śląska, Motoru, Zawiszy
Tak będzie najpoprawniej
A już najlepiej, to: Zremisował Zawisza Bydgoszcz, Zremisowała drużyna Zawiszy Bydgoszcz.
100% sytuację do zdobycia bramki co nie znaczy, że by ją zdobyła. A wcześniej sędzia dał żółtą kartkę piłkarzowi Cracovii, który walczył o piłkę w polu karnym przeciwnika. A też mogłaby być 100% szansa dla Cracovii.
Tak można się licytować, prawda jest taka, że tak jak wspomniałem, Termalica nie istniała w drugiej połowie.
Tak można się licytować, prawda jest taka, że tak jak wspomniałem, Termalica nie istniała w drugiej połowie.