Części do Nokia 6131 - gdzie kupić?

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

Autor tematu
Goscinny
Rhetor

Części do Nokia 6131 - gdzie kupić?

Post autor: Goscinny »

Konkretnie potrzebuję jednej części :)
Czy w Tarnowie jest miejsce, gdzie można kupić części do telefonów?
wiem co się zepsuło, sam to naprawię, ale potrzebny mi jeden element do wymiany.

martens
Prytan

Post autor: martens »

Mam ten model, który jest uszkodzony - główny wyświetlacz po pewnym czasie od włączenia telefonu przestaje reagować na otwarcie klapki tzn. pozostaje czarny.
Jeżeli potrzebujesz części, która nie odpowiada za uszkodzenie mojego egzemplarza, to możemy się dogadać.

Awatar użytkownika

Autor tematu
Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

martens, no właśnie pewnie masz to samo co ja :) czyli taki kabelek giętki łączący płytę główną w wyświetlaczem, więc mi nie pomożesz, ale dzięki za odzew.

martens
Prytan

Post autor: martens »

To chyba dosyć częsta przypadłość tego modelu. Kabelek, o którym piszesz, wymieniałem 2 razy - bez rezultatu, poprawa trwała najwyżej 2 tygodnie.
Mam prośbę, jeżeli uda Ci się znaleźć kabelek i jego wymiana przyniesie efekt, to zapodaj jakieś wskazówki.

Awatar użytkownika

sajdak
Archont
Kontakt:

Post autor: sajdak »

trochę inny temat ale też związany z NOKIĄ:

mam zestaw słuchawkowy BH-108
przy próbie łaczenia wychodzi komunikat : wymagana jest aktualizacja powiązania - nie wiem skąd się to wzięło - nic nie robiłem z softem w komórce - wcześniej działało - mam nokię X2...
...

ODPOWIEDZ