Zakładam nowy wątek, żeby był porządek.
Kubo, powiedz mi jak to jest:
Był sobie parking pomiędzy blokiem 1 i 2 i mieścił około 30 samochodów, był projekt przebudowy i powiększenia, ktoś coś spaprał i w efekcie parking się zmniejszył o połowę, pomimo tego, że dla ostatecznego kształtu mieszkańcy powiedzieli "nie" i chcieli, żeby zostało tak jak było a miasto olało ich ciepłym moczem i "udogodnili nam życie" zmniejszając ów parking.
To było chyba rok temu.
Patrzę dziś przez okno i widzę...
https://docs.google.com/file/d/0B_qc2Zw ... sp=sharing
https://docs.google.com/file/d/0B_qc2Zw ... sp=sharing
Że znów będą przerabiać ten parking!
W związku z powyższym mam kilka pytań:
1. Dlaczego miasto olało nas ciepłym moczem/miało nas w dupie gdy nie chcieliśmy przeróbki na naszą niekorzyść?
2. Kto (imię i nazwisko) spaprał poprzedni projekt, że wyszło to co wyszło?
3. Czy to prawda, że mają zaorać też to: https://docs.google.com/file/d/0B_qc2Zw ... sp=sharing a pomiędzy blokiem a sklepem zrobić drogę dla karetek?
4. Dlaczego tak bezmyślnie wydaje się nasze pieniądze utrudniając nam przy okazji życie?
[Prośba o interwencję - Kuba] Parking na 25-lecia
-
Autor tematu - Rhetor
[Prośba o interwencję - Kuba] Parking na 25-lecia
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Odp. 4: bo można, bo nie ma konsekwencji, bo takich ludzi wybraliśmy, bo każda opcja polityczna i tak oznacza partaczy, bo jest na to społeczne przyzwolenie, bo rodzina królika musi z czegoś żyć, bo..., bo..., bo...
Następnym razem napisz pliz bezpośrednio prywatnie do Kuby albo interweniuj wprost w UM, bo takie rzeczy tylko ludzi wkur...
Następnym razem napisz pliz bezpośrednio prywatnie do Kuby albo interweniuj wprost w UM, bo takie rzeczy tylko ludzi wkur...
A to niby dlaczego ? niech pisze co to tajne/poufne?.gushman pisze:Następnym razem napisz pliz bezpośrednio prywatnie do Kuby albo interweniuj wprost w UM, bo takie rzeczy tylko ludzi wkur...
Internet ma to do siebie że informacje mają szybki i duży zasięg ...tak się rodzi postęp
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''
-
- Rhetor
- Kontakt:
Lord - winnego już nie ma bo nie ma TZDM - więc co ja Ci mogę odpowiedzieć? Że jestem tak samo zły jak i ty? Że kilka lat chodziłem za tym remontem, a później ktoś wywinął taki numer z podwójnym pasem zieleni ? Sprawa była już w gazetach, lokalnych telewizjach - walczyłem, ale nikt do błędu się wtedy przyznać nie chciał.
Bo jasne jest że zmniejszyła się ilość miejsc parkingowych, że znów musiałem "wyłazić" powrót do normalności? Zły jestem bo to marnowanie naszych pieniędzy. Ale chyba się należy cieszyć, że będzie trochę luźniej. Że sytuacja się poprawi? Temat był już wałkowany tu na forum.
Bo jasne jest że zmniejszyła się ilość miejsc parkingowych, że znów musiałem "wyłazić" powrót do normalności? Zły jestem bo to marnowanie naszych pieniędzy. Ale chyba się należy cieszyć, że będzie trochę luźniej. Że sytuacja się poprawi? Temat był już wałkowany tu na forum.
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Napisałem dlaczego. Doczytaj do końca zamiast się od razu unosić.Kulfon pisze:A to niby dlaczego ? niech pisze co to tajne/poufne?.gushman pisze:Następnym razem napisz pliz bezpośrednio prywatnie do Kuby albo interweniuj wprost w UM, bo takie rzeczy tylko ludzi wkur...
Internet ma to do siebie że informacje mają szybki i duży zasięg ...tak się rodzi postęp
PS Kuba, była jakaś taka historyjka ze śmierdzącą kozą (?): że wszyscy narzekali, że śmierdzi, ale jak jakiś facet przyprowadził śmierdzącą kozę to wszystkich dopiero zaczęło skręcać ze smrodu. Jak ją wyprowadził to zaczęli się cieszyć, że już jej nie ma i nikt nie narzekał. Mogłem to kompletnie pokręcić, ale z przypowiastki morał ten sam: nie narzekaj, bo możesz mieć gorzej. Ludzie chcieli więcej miejsca to im udowodniono, że mają w sam raz. I jeszcze będą się cieszyć, że mają tyle co przedtem.
-
Autor tematu - Rhetor
Będę się unosił, takie moje prawo i fanaberia, nie chcesz, nie czytaj.
Kuba, to ty mnie napastujesz SMSami?
Kuba, to ty mnie napastujesz SMSami?
-
Autor tematu - Rhetor
Nie skumałem, nie mam nastroju do kumowania/kumania/jakiejkolwiek innej czynności.