Tenis - kto pogra?
Tenis - kto pogra?
Szukam kolezanki / kolegi do pogrania w tenisa. Najchetniej kolo parku, ale na os. Legionow tez moze byc
moj poziom - raczej oplakany ale 'jakas' wymiana jest, moge zaplacic za kort 100%, nie ma problemu
jestem K 25+ ale wiek nie ma tu znaczenia
moj poziom - raczej oplakany ale 'jakas' wymiana jest, moge zaplacic za kort 100%, nie ma problemu
jestem K 25+ ale wiek nie ma tu znaczenia
-
- Metoikos
@taksoofka;
Ja sie na to pisze. Moj poziom jest pewnie nie mniej oplakany niz Twoj. (;
Chodzi o te korty kolo Parku Strzeleckiego, yap? Na os. Legionow, z tego, co pamietam, korty przypominaja bardziej porosniety poligon wojskowy. Zmienilo sie tam cos?
Zawsze pozostaje Centrum Tenisowe w obwodzie.
Jakis namiar kontaktowy?
Ja sie na to pisze. Moj poziom jest pewnie nie mniej oplakany niz Twoj. (;
Chodzi o te korty kolo Parku Strzeleckiego, yap? Na os. Legionow, z tego, co pamietam, korty przypominaja bardziej porosniety poligon wojskowy. Zmienilo sie tam cos?
Zawsze pozostaje Centrum Tenisowe w obwodzie.
Jakis namiar kontaktowy?
-
- Metoikos
Odświeżam temat, gdyby ktoś chciał pograć w tenisa w Tarnowie bądź okolicach to czekam na wiadomość [email protected].
Nie jestem z Tarnowa ale mogę dojeżdżać, ewentualnie gdyby komuś odpowiadało możemy pograć na kortach przy Centrum Kultury Wsi Polskiej im W.Witosa we Wierzchosławicach. Myślę że dość ciekawe rozwiązanie nawet dla osób z Tarnowa, odległość nie wielka, cena też nie wielka bo 8zł za godzinę a korty naprawdę świetne.
Aha i jeszcze co do mojego poziomu to określił bym go gdzieś w okolicach 2.5 może 3 NTRP.
Jeśli jesteś zainteresowany/na pisz.
Nie jestem z Tarnowa ale mogę dojeżdżać, ewentualnie gdyby komuś odpowiadało możemy pograć na kortach przy Centrum Kultury Wsi Polskiej im W.Witosa we Wierzchosławicach. Myślę że dość ciekawe rozwiązanie nawet dla osób z Tarnowa, odległość nie wielka, cena też nie wielka bo 8zł za godzinę a korty naprawdę świetne.
Aha i jeszcze co do mojego poziomu to określił bym go gdzieś w okolicach 2.5 może 3 NTRP.
Jeśli jesteś zainteresowany/na pisz.