Chickey - następca McDonalds
Rano mówiłem to wszystko koledze - chyba mi nie uwierzył i poszedł - później mi zadzwonił i potwierdził nawet ok. południa jedzenie zostawiało wiele do życzenia.
Stwierdził, że też był tam pierwszy i ostatni raz.
Takie jest moje zdanie, może komuś będzie smakowało, może mam za bardzo wymagające podniebienie, a na robieniu w domu kurczaka a'la kfc zjadłem zęby:)
Stwierdził, że też był tam pierwszy i ostatni raz.
Takie jest moje zdanie, może komuś będzie smakowało, może mam za bardzo wymagające podniebienie, a na robieniu w domu kurczaka a'la kfc zjadłem zęby:)
-
- Rhetor
-
- Rhetor
- Kontakt:
Dałem drugą szansę ;-) poszedłem na sok z marchewki i jabłka. Sok był ok! choć drogi - blisko 5,0zł za 0,3 l soku a na dodatek dostałem ów sok z... lodem
A propos błędów ortograficznych to jest ich więcej:
Zestaw (numeru nie pamiętam) z dwoma polędwiczkami, a o ile pamiętam zasady języka polskiego to powinno być z dwiema
Serdecznie Pozdrawiam Panią z Chickey, która mnie dziś obsługiwała, a która jak mniemam czyta to forum Mam nadzieję, że posty klientów dostarczą Państwu dostatecznej wiedzy na temat tego co wymaga poprawy ;-) niemniej jednak życzę powodzenia
A propos błędów ortograficznych to jest ich więcej:
Zestaw (numeru nie pamiętam) z dwoma polędwiczkami, a o ile pamiętam zasady języka polskiego to powinno być z dwiema
Serdecznie Pozdrawiam Panią z Chickey, która mnie dziś obsługiwała, a która jak mniemam czyta to forum Mam nadzieję, że posty klientów dostarczą Państwu dostatecznej wiedzy na temat tego co wymaga poprawy ;-) niemniej jednak życzę powodzenia
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Byliśmy dziś z dziewczyną w cheeckey'u. Jadłem tam pierwszy i ostatni raz. Jak moja zobaczyła polędwiczkę za prawie 3zł, to zaczęła się śmiać z jej wielkości że co to w ogóle jest. Generalnie polędwiczka na dwa kęsy, do tego widać że odgrzewana, bo panierka miękka, a w smaku żadna rewelacja. Co do cheesa, większa połowa wylądowała w koszu na śmieci. Mięso hmm, jakieś dziwne co nie tylko ja stwierdziłem, do tego cienkie na 0.5cm i ogólnie chees w smaku nijaki, lepsze już są we frazessie chociaż też bez rewelacji. Przy zamawianiu cheesa radzę poprosić o podwójne serwetki. Na koniec dodam, że kilka godzin po zjedzeniu miałem małe problemy z żołądkiem.
Nie jestem smakoszem fastfoodów, więc stąd też moje dośc krytyczne zdanie. Zamiast jadać w takich miejscach wolę iść do sprawdzonych restauracji. Na pocieszenie kierownictwa/właścicieli napiszę że jadałem gorsze:)
Nie jestem smakoszem fastfoodów, więc stąd też moje dośc krytyczne zdanie. Zamiast jadać w takich miejscach wolę iść do sprawdzonych restauracji. Na pocieszenie kierownictwa/właścicieli napiszę że jadałem gorsze:)
żarcie
Ja w końcu zjadłem i nie miałem rozwolnienia, zawsze po Frazesie nie mogłem wyjść z WC i musiałem jeść zaraz przed powrotem do domu a tu wiem że po zjedzeniu mogę iść na zakupy lub piwko na rynek. Jak dla mnie to klasa, KFC w którym czasami bywam to droga amerykańska syfoza a McDonald's ze swoją malizną, podejżanym smakiem i wygórowaną ceną to równie chłam. W Chickey spróbowałem wszystkiego i nie zawiodłem się poza tym dzięki temu, że mają świeżo wyciskane soki to nie muszę moim dzieciom serwować PEPSI lub innych mało zdrowych napojów..... W końcu w Tarnowie jest coś zdrowego do zjedzenia!!![/list]
-
- Rhetor
- Kontakt:
T-REX przypomniał mi a propos Frassesa że tam przynajmniej sałatki robią na miejscu ze świeżych składników muszę przyznać, że to co oferuje Frasses trochę bardziej do mnie trafia i też przypomniał mi T-REX, że we Frassesie prócz PEPSI jest jeszcze duży wybór soków owocowych tylko nie pamiętam czy w tym na Słonecznej wyciskali soki czy nie?! Niemniej jednak przed Chickeyem sporo nauki i chyba rewizja cen oraz wystroju, nie wspominając o tych błędach ortograficznych. Bez tego moim zdaniem może być ciężko...
(niewspominając = nie wspominając - faktycznie, choć było to wynikiem pośpiechu, zapewne tak jak "dwoma polędwiczkami" = "dwiema polędwiczkami")
(niewspominając = nie wspominając - faktycznie, choć było to wynikiem pośpiechu, zapewne tak jak "dwoma polędwiczkami" = "dwiema polędwiczkami")
Ostatnio zmieniony 25-02-2010, 11:15 przez Jakub Kwaśny, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Rhetor
Hahaha, T-REX przepisał normalnie słowo w słowo tekst z jakiejś ulotki albo strony internetowej. Aż nie chce się wierzyć, że można tak bezczelnie udawać (beznadziejnie) obiektywizm. A do tego sadzi takie błędy, że śmiem twierdzić, że to ta sama osoba, która robi je w tekstach w lokalu (ktoś tam wspominał o kropkach po "nr" i czymś jeszcze).
PS Z tym Frazesem to rozumiem jakaś forma sado-maso? Ja po pierwszej sraczce wynikającej z jedzenia w jakimś lokalu więcej bym tam nawet nie wszedł.
PPS Tylko nie banujcie przypadkiem T-REXa! To jest nawet zabawne i wreszcie dzieje się coś ciekawego.
PS Z tym Frazesem to rozumiem jakaś forma sado-maso? Ja po pierwszej sraczce wynikającej z jedzenia w jakimś lokalu więcej bym tam nawet nie wszedł.
PPS Tylko nie banujcie przypadkiem T-REXa! To jest nawet zabawne i wreszcie dzieje się coś ciekawego.
-
- Rhetor
- Kontakt:
Dodam jeszcze a propos soków:
Kupiłem 2kg ładnych marchwi w almie - 2zł (promocja jest)
Kupiłem 2kg ładnych jabłek również w almie - 3,50 zł (bez promocji)
zapłaciłem 5,50zł (0,3l soku w Chickey 4,98 zł)
zaraz zrobię sobie sok i będę miał ponad 1 litr. Wniosek z tego taki, że Chickey na soku ma 300% - 400% marży (400% jeżeli doliczymy lód)
Kupiłem 2kg ładnych marchwi w almie - 2zł (promocja jest)
Kupiłem 2kg ładnych jabłek również w almie - 3,50 zł (bez promocji)
zapłaciłem 5,50zł (0,3l soku w Chickey 4,98 zł)
zaraz zrobię sobie sok i będę miał ponad 1 litr. Wniosek z tego taki, że Chickey na soku ma 300% - 400% marży (400% jeżeli doliczymy lód)