27 TFF na FB
-
Autor tematu - Rhetor
27 TFF na FB
Mam prośbę do osób, które mogą wpływać na dyrektora TCK, pana Kapturkiewicza.
TTF to flagowa impreza miejska. Nie powinno być takich rzeczy jak ta na screenie.
Tym bardziej, że rok temu była dokładanie ta sama sytuacja, 26 a na FB 25 . Takie błędy komunikacyjnie w sieciach 2.0 są nieakceptowalne.
-
Autor tematu - Rhetor
-
Autor tematu - Rhetor
-
Autor tematu - Rhetor
Mam propozycję. Zrób komuś kuchnię tak żeby było widać niedoróbki. Weź za to pieniądze, a jak klient zapyta czemu takie gówno zrobiłeś. To powiedz, że tak się teraz robi i że Ty nie widzisz problemu, ale jak chce to możesz poprawić tylko to będzie kosztowało extra.
Wprowadź nową jakoś do swojej firmy! i pogadamy za rok jak życie Ci się układa.
Ps
Polubiłem Twój post, żeby Ciebie i Tobie podobnych utwierdzić w przekonaniu, że dobrze robicie, przy was to miasto ma szanse na drugi renesans
Dla jasności nie znoszę Internetowego Ciebie.
Wprowadź nową jakoś do swojej firmy! i pogadamy za rok jak życie Ci się układa.
Ps
Polubiłem Twój post, żeby Ciebie i Tobie podobnych utwierdzić w przekonaniu, że dobrze robicie, przy was to miasto ma szanse na drugi renesans
Jak ktoś chce, to zawsze znajdzie niedoróbki. Jeśli mu przeszkadzają, to je usuwam.Dominik_PCH pisze:Mam propozycję. Zrób komuś kuchnię tak żeby było widać niedoróbki.
Daj szansę TCK-owi na naprawienie tego drobiazgu, może to do nich dotrze. Wydaje mi się, że wpis na FB czy na służbowego maila w zupełności wystarczy.
Natomiast ja Tobie zwróciłem uwagę na błędy żeby uświadomić, że nikt nie jest idealny
Nie widzę takiej funkcjonalności u siebie chyba, że to polubienie takie osobiste jest.Polubiłem Twój post, żeby Ciebie i Tobie podobnych utwierdzić w przekonaniu, że dobrze robicie, przy was to miasto ma szanse na drugi renesans
Nigdzie nie napisałem, że należy mnie znosić - mam świadomość, że moje jestestwo nie każdemu odpowiada
-
Autor tematu - Rhetor
Nie do końca gushman, rozwinę temat jak będę miał chwile.
Baxon masz rację, tylko że to się dzieje drugi raz. Rok temu zrobiłem to co napisałeś.
O Zeusie jesteś taki niesprawiedliwy . Nie obraziłem Baxon'a i myślę, że on też się nie obraził. A co do ostrzeżenia, jeśli myślisz, że mnie to rusza, to jesteś w grubym błędzie .
Mam głęboko wyjebnane na to czy dasz mi ostrzeżenie jedno, pięć, sto, zablokujesz mi konto czasowo czy dasz dożywotniego bana - na prawdę mam to gdzieś, mam dystans i swoje sprawy.
Baxon masz rację, tylko że to się dzieje drugi raz. Rok temu zrobiłem to co napisałeś.
O Zeusie jesteś taki niesprawiedliwy . Nie obraziłem Baxon'a i myślę, że on też się nie obraził. A co do ostrzeżenia, jeśli myślisz, że mnie to rusza, to jesteś w grubym błędzie .
Mam głęboko wyjebnane na to czy dasz mi ostrzeżenie jedno, pięć, sto, zablokujesz mi konto czasowo czy dasz dożywotniego bana - na prawdę mam to gdzieś, mam dystans i swoje sprawy.