Kolejna Biedronka w Tarnowie
matipers, a już myślałem, że chodziło Ci o te archikupy, czyli 'standardowe projekty Biedronki', które wyglądają jak stodoły. Chociaż Tarnów i tak ma szczęście, jest tylko jedna 'standardowa' Biedronka. Ciekawe jaka będzie ta na Tuchowskiej.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Bo Biedronka jest jak kobieta, z zewnątrz jak stodoła w środku każdy sobie chwali. Od taka szybka luźna myśl techniczna
https://www.youtube.com/watch?v=3WMcBC4 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Prytan
-
- Prytan
-
- Prytan
Nie. Przez dwa dni krążyli koło budynku Robala i w kącie Kapłanówki od tamtej strony. I nie byli to uczniowie. No i zapytałem. Tak się zastanawiałem; tam trzeba na pewno zmienić dojazd dla deliverki bo jest tragiczny, może coś fasadę poprawią??
Nie sądzę,żeby budynek rozbudowywali.. Pożyjemy, zobaczymy
Będziem życ
Generalnie całe to skrzyżowanie: Aleja Matki Boskiej Fatimskiej / Cegielniana/ Bitwy pod Cedynią nadaje się do remontu. To już dawno powinno być wyremontowane, oraz powinni jakieś przejście NAD ulicą zrobić. Bo ani tam światła nie pasują ani Rondo, a przejście przez tą ulice to stres, bo często z dołu (od strony Gemini) pojawiają się szaleńcy pędzący po 100km/h.marecki 0701 pisze:Nie. Przez dwa dni krążyli koło budynku Robala i w kącie Kapłanówki od tamtej strony. I nie byli to uczniowie. No i zapytałem. Tak się zastanawiałem; tam trzeba na pewno zmienić dojazd dla deliverki bo jest tragiczny, może coś fasadę poprawią??
NIE kolego, tak się nie buduje miasta. Miasto ma być dla wszystkich, a nie dla pędzących autem 100 km/h, a ludzie niech sobie gdzieś tam indziej idą. Konkretnego rozwiązania tu nie zaproponują, ale podpowiem że skrzyżowanie powinno być tak rozwiązane żeby było wygodne dla pieszych i zapewniało im bezpieczeństwo. Samochody nie są priorytetem!wadas pisze:Generalnie całe to skrzyżowanie: Aleja Matki Boskiej Fatimskiej / Cegielniana/ Bitwy pod Cedynią nadaje się do remontu. To już dawno powinno być wyremontowane, oraz powinni jakieś przejście NAD ulicą zrobić. Bo ani tam światła nie pasują ani Rondo, a przejście przez tą ulice to stres, bo często z dołu (od strony Gemini) pojawiają się szaleńcy pędzący po 100km/h.marecki 0701 pisze:Nie. Przez dwa dni krążyli koło budynku Robala i w kącie Kapłanówki od tamtej strony. I nie byli to uczniowie. No i zapytałem. Tak się zastanawiałem; tam trzeba na pewno zmienić dojazd dla deliverki bo jest tragiczny, może coś fasadę poprawią??