Real Tarnów
-
- Obywatel
- Kontakt:
Co do TV jak ktoś nie potrzebuje bajerów, wysokiej jakości (odświeżanie), energooszczędności, dobrego obrazu (jakość matrycy), smart TV i wogóle zamierza używać go tylko jako element "dekoracyjny" to jak najbardziej.
Przy okazji chciałbym przestrzec wszystkich przed oszustwami ("pomyłkami kasjerów"), które dopuszcza się sklep. Ja dzisiaj na 15 produktów miałem "błędy", oczywiście na swoją niekorzyść, na kwotę 50 zł. Ciekawe ile ludzi nie zauważyło "nadmiarowego mleka za 10 zł więcej
Przy okazji chciałbym przestrzec wszystkich przed oszustwami ("pomyłkami kasjerów"), które dopuszcza się sklep. Ja dzisiaj na 15 produktów miałem "błędy", oczywiście na swoją niekorzyść, na kwotę 50 zł. Ciekawe ile ludzi nie zauważyło "nadmiarowego mleka za 10 zł więcej
halford pisze:Nie zauważyłem, że to z gramiO ile samego xboxa się naprawdę nie opłacało to z tymi 4 grami jest to okazja nawet bez tych bonów.
Co do TV to jak ktoś nie potrzebuje bajerów to na prawdę dobra oferta.
-
- Obywatel
- Kontakt:
Bez jaj Xbox sie w ogole nie opłaca, no chyba że ktoś gra tylko w gry na kinect-cie. Gry cienkie jak polsilver. Konsola tylko 4gb, odpada ci zainstalowanie gier na dysku. Ogólnie - nie opłaca się. Zwłaszcza że za 600 ostatnio w MM był Xbox z 2 dobrymi grami (forza 4 i Halo )
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Jest w tym samym miejscu, tylko że mniejszy bo obok jest ,, chińczyk "sajdak pisze:Czy salon z wykładzinami Komfort obok Realu został gdzieś przeniesiony czy nie ma w Tarnowie już ich sklepu?
https://www.youtube.com/watch?v=3WMcBC4 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;