World of Tanks
Albo czekasz na nową nację czołgów - wówczas dostajesz miejsce, albo uważnie śledzisz zmiany w drzewkach. Od czasu do czasu gdy pojawiają się nowe pojazdy dostajesz darmowego slota. Ostatnio było tak przy okazji rozdzielania KW na KW i KW2. Czytaj od czasu do czasu forum WOTa przed wprowadzaniem nowych patchy to się wszystkiego dowiesz.
Czasem też są bonusowe kody na sloty. W tamtym roku WG się nie zabezpieczyło i pewien kod online można było wpisać 10 razy. Każde wpisanie dawało slota
Złota nie trzeba też kupować - można go wygrać w różnych konkursach, mi w sumie udało się zgarnąć z konkursów złoto na jakieś 7 miesięcy premki
BTW. W nowym CD-action, które powinno ukazać się w przyszłym tygodniu będą kody na złoto.
Z tego co wiadomo 1000 złota i 3 dni premium dla nowych graczy, 1200 złota dla starych graczy. Nowi gracze mogą wykorzystać obydwa kody.
Czasem też są bonusowe kody na sloty. W tamtym roku WG się nie zabezpieczyło i pewien kod online można było wpisać 10 razy. Każde wpisanie dawało slota
Złota nie trzeba też kupować - można go wygrać w różnych konkursach, mi w sumie udało się zgarnąć z konkursów złoto na jakieś 7 miesięcy premki
BTW. W nowym CD-action, które powinno ukazać się w przyszłym tygodniu będą kody na złoto.
Z tego co wiadomo 1000 złota i 3 dni premium dla nowych graczy, 1200 złota dla starych graczy. Nowi gracze mogą wykorzystać obydwa kody.
-
- Thesmothetai
Ostatnio tak było nie przy KW2 ale przy AMX12t chyba. KW było wcześniej.defekator pisze:Albo czekasz na nową nację czołgów - wówczas dostajesz miejsce, albo uważnie śledzisz zmiany w drzewkach. Od czasu do czasu gdy pojawiają się nowe pojazdy dostajesz darmowego slota. Ostatnio było tak przy okazji rozdzielania KW na KW i KW2. Czytaj od czasu do czasu forum WOTa przed wprowadzaniem nowych patchy to się wszystkiego dowiesz.
I wtedy było KW i KW3, mozna było 2 miejsca wyłapać.
W sumie miejsca w garażu bardzo często są za pół ceny. Sam mam ich coś koło 35 z czego tylko 3 wolne
Im Lazy and I like it
-
- Rhetor
Ja się teraz pastwię nad KW4... ma to monstrum potencjał, oj ma, nawet z działem 122 z KW3, niezaprzeczalną zaletą tego czołgu jest jego masa, 100 ton w stocku, można tym praktycznie wszystko przesunąć.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
A ja próbowałem Churchila GC, jednak się poddałem i wykorzystałem wolne doświadczenie aby go ominąć. To zdecydowanie najgorszy czołg w grze. Jak ktoś chce robić nowe brytyjskie TDki to niech omija go szerokim łukiem i idzie normalną ścieżką. Oszczędzi sobie masę frustracji.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
LordRuthwen Ty zdaje się lubisz TDki.
Myślałem, że tortoise jest świetny z działem 20-pdr. Jednak po zamontowaniu 120 mm ten czołg przechodzi ludzkie pojęcie. Co 5,8 sekundy ładuje pociskiem zadającym średnio 400 dmg przy penetracji 269 mm. I w dodatku tak celnym, że można muchy w locie trafiać. Dodaj do tego przyzwoity pancerz (chociaż nie jest to bunkier potrafi sporo odbić a jak trafisz na noobka to jesteś nie do przebicia) i znośną prędkość z bardzo dobrym przyspieszeniem. Rewelacja.
Myślałem, że tortoise jest świetny z działem 20-pdr. Jednak po zamontowaniu 120 mm ten czołg przechodzi ludzkie pojęcie. Co 5,8 sekundy ładuje pociskiem zadającym średnio 400 dmg przy penetracji 269 mm. I w dodatku tak celnym, że można muchy w locie trafiać. Dodaj do tego przyzwoity pancerz (chociaż nie jest to bunkier potrafi sporo odbić a jak trafisz na noobka to jesteś nie do przebicia) i znośną prędkość z bardzo dobrym przyspieszeniem. Rewelacja.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Rhetor
Owszem, lubię, w angolach obecnie zatrzymałem się na Valentine-AT, teraz raczej dopieszczam KW4
-
- Rhetor
Zmieniajcie hasełka, nastapił wyciek kashy a przy okazji rozdają 300 złota.
-
- Rhetor
Też się zastanawiałem...
Co do hasła, mam na potrzeby WoT specjalne hasło, które mogę podać kumplowi lub bratu
Co do hasła, mam na potrzeby WoT specjalne hasło, które mogę podać kumplowi lub bratu
No i tradycji stało się za dość i WG przy okazji patcha coś swoim zwyczajem popsuł.
Gwiazdki miały się odnawiać po patchu o godzinie 7 rano a nie o 2 w nocy.
Do tej pory się nie odnowiły.
W sumie to dobrze bo wszedłem do gry tylko po to aby zbić gwiazdki z 2 czołgów - grać mi się specjalnie nie chciało
Gwiazdki miały się odnawiać po patchu o godzinie 7 rano a nie o 2 w nocy.
Do tej pory się nie odnowiły.
W sumie to dobrze bo wszedłem do gry tylko po to aby zbić gwiazdki z 2 czołgów - grać mi się specjalnie nie chciało
-
- Rhetor
Buehehe, widziałem kolesie w JagdTigerze który nie mógł przebić KW4 ani Obj.704, za to w drugą stronę wchodziło jak w masło... kwestia patcha czy umiejętności?
Nie sądzę aby to była kwestia patcha. Co prawda są teorie spiskowe o ninja-nerfach, ale ja nic takiego nie zauważyłem. Rozrzut strzału przy celowaniu plus 25% czynnika losowego przy obliczaniu penetracji robi swoje. Gość mógł mieć stockowe działo a KW4 jest cholernie twardy jak się nie wie gdzie strzelać. Mi zdarzały się na nim dingi przy strzałach ze złotej amunicji z penetracją powyżej 400. Umiejętności też mogą mieć tu sporo do powiedzenia. Kiedyś jadąc typem59 zjechałem do zera w walce sam na sam T110E5. Gość mimo 10K bitew miał 43% WR i ogółnie w XVM świecił na czerwono jak choinka na święta Strasznie mnie potem od noobów i cheaterów zwyzywałLordRuthwen pisze:Buehehe, widziałem kolesie w JagdTigerze który nie mógł przebić KW4 ani Obj.704, za to w drugą stronę wchodziło jak w masło... kwestia patcha czy umiejętności?
A co do patchy to od 0.8.0 z każdym kolejnym jestem coraz bardziej rozczarowany. Nic nowego tylko dodatkowe czołgi - zaczyna wiać nudą. Przecież życia by nie starczyło aby poodkrywać te wszystkie nowe drzewka. Coś tam na ruskim forum pisali - że zawartość patcha 0.8.6 będzie "nuklearna". Ale znając WG czort wie co to znaczy.
Jedyne co mnie ostatnio cieszy to FV215B 183. Przebić Mausa od frontu - zadać mu 2000 i dmg i jeszcze go podpalić - bezcenne
-
- Rhetor
Mi się kiedyś SU-152 z Trollgunem udało Mausa za 1500 pociągnąć, w tył wieży dostał
Tamto działo ma podstawową zaletę - nie ważne w co, ważne że trafisz... zawsze wchodzi
Tamto działo ma podstawową zaletę - nie ważne w co, ważne że trafisz... zawsze wchodzi