Było odwrotnielll pisze:W Radio Kraków właśnie pogrom - Kwaśnego zgasili argumentami.
ZUS Tarnów - afera?
-
Autor tematu - Rhetor
-
Autor tematu - Rhetor
-
Autor tematu - Rhetor
Nie będę się wypowiadał na temat czegoś, czego nie wysłuchałem, głupio trochę tak. Nawiasem JK migną w TV na kongresie LSD, na który nie zaproszony czy wyproszono Ryszarda K .
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
Nie o to mi chodzi. Widziałem migającego JK w TV. Widziałem też Kalisza na ławeczce. Zdziwiłem się że Kalisz jako założyciel partii (czy tam współzałożyciel) siedzi na ławce, zamiast być na kongresie. To jest osobne zdziwienie, z JK nie ma nic wspólnego. To że JK mignął w TV traktuje jako ciekawostkę, od tak sobie napisałem. Nie wiem tez od kogo jest JK, ale wydaje mnie się że Kalisz jako członek partii (bo chyba nie wystąpił z SLD, przynajmniej nic o tym nie wiem) powinien być na kongresie, razem z JK migać gdzieś po ekranie TV.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.