Real Tarnów
halford, Oj tak, byłem trzy razy wciągany przez różne osoby, aż w końcu dałem się namówić na spotkanie w "Kanie". Teatrzyk w wykonaniu tych co są niby już ileśtam szczebli wyżej wyglądał niemal identycznie jak w Herbalife i Novision (kto był, to wie jakie to żałosne). Normalnie "Witajcie w życiu". Wyszedłem w pierwszym dogodnym momencie, tym samym przeoczyłem zapewne wiele ważnych rzeczy
-
- Obywatel
- Kontakt:
Byłem w sobotę zerknąć do środka i widać, że są niemal gotowi.
Towar już znajdował się na regałach, panowie wieszali coś do konstrukcji pod sufitem, a na podłodze przy głównym wejściu zostało do położenia kilka metrów płytek.
Towar już znajdował się na regałach, panowie wieszali coś do konstrukcji pod sufitem, a na podłodze przy głównym wejściu zostało do położenia kilka metrów płytek.
Kana zapewne użyczyła przestrzeni konferencyjnej - takie sytuacje się zdarzają. Nie wysnuwałbym z tego daleko idących wniosków.wadas pisze: Ale, że Kana (o której złego słowa powiedzieć nie mogę) organizuje spotkania z takimi naciągaczami
-
- Obywatel
- Kontakt:
-
- Prytan
No nie pisz głupotrzuf pisze:Będzie Real. Nie będzie Auchan. To że wykupił, nie koniecznie znaczy że zmieni nazwę na swoją.
Zapewne będzie Auchan za czas jakiś
Auchan kupił Real, ale musi poczekać na zgodę Urzędu Antymonopolowego
Dopiero po takiej decyzji spółka bedzie mogła przystąpić do konsolidacji i na to też potrzeba trochę czasu
Może to trwać od kilku miesięcy nawet i rok/dwa
Choć zapewne marka Auchan pojawi się szybciej niż formalne wchłonięcie Real Polska