Konkurs na najlepsze tarnowskie przedszkole
-
Autor tematu - Rhetor
Konkurs na najlepsze tarnowskie przedszkole
Bardzo zapraszam do głosowania na najlepsze tarnowskie przedszkole - oczywiście to NR 3 z ulicy Chopina!!!
http://tarnow.naszemiasto.pl/artykul/ga ... 941f,1,3,3
Wg regulaminu głosować można aż 5 razy dziennie z jednego komputera.
http://tarnow.naszemiasto.pl/artykul/ga ... 941f,1,3,3
Wg regulaminu głosować można aż 5 razy dziennie z jednego komputera.
-
- Rhetor
Taa, jassne, a co jeśli się z tym zdaniem nie zgadzam?Marcin Zaród pisze:oczywiście to NR 3 z ulicy Chopina!!!
Nie pisz, proszę, w stylu: jakiej słuchasz muzyki i dlaczego rocka?
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
Autor tematu - Rhetor
Głosowanie to zabawa. Dla ludzi, którzy potrafią się bawić. To tyle w temacie pytań.
Oczywiście każdy tutaj może polecić to przedszkole, z którego jest zadowolony.
Ja z TRÓJKI zadowolony jestem i to bardzo. Sam jestem nauczycielem i od tamtejszych wychowawczyń wiele razy czerpałem inspirację do tego, jak bardzo kreatywnie i z jakim poświęceniem można robić rzeczy z dzieciakami. Po prostu mają powera.
Dzieci uczą się tam wielu świetnych rzeczy, ale między innymi czegoś bardzo ważnego - wszystkie zawsze występują w przedstawieniach - a to w dzisiejszych czasach bardzo ważne - odwaga i przygotowanie do wystąpień publicznych. Widzę, jak czasami uczniom nawet w liceum tego bardzo brakuje.
Rozmawiałem z wieloma osobami, które od pokoleń prowadzą dzieci do przedszkola na Chopina i zawsze słyszałem to samo - to świetne przedszkole z rodzinna atmosferą.
Ja z TRÓJKI zadowolony jestem i to bardzo. Sam jestem nauczycielem i od tamtejszych wychowawczyń wiele razy czerpałem inspirację do tego, jak bardzo kreatywnie i z jakim poświęceniem można robić rzeczy z dzieciakami. Po prostu mają powera.
Dzieci uczą się tam wielu świetnych rzeczy, ale między innymi czegoś bardzo ważnego - wszystkie zawsze występują w przedstawieniach - a to w dzisiejszych czasach bardzo ważne - odwaga i przygotowanie do wystąpień publicznych. Widzę, jak czasami uczniom nawet w liceum tego bardzo brakuje.
Rozmawiałem z wieloma osobami, które od pokoleń prowadzą dzieci do przedszkola na Chopina i zawsze słyszałem to samo - to świetne przedszkole z rodzinna atmosferą.
Nie tylko w tym przedszkolu dzieci występują w przedstawieniach. Jednak jakoś nie chce mi się wierzyć, że WSZYSTKIE. Wątpię czy 3-latki występują wszystkie w przedstawieniach. O ile 3-latki mają przedstawienia.Marcin Zaród pisze:wszystkie zawsze występują w przedstawieniach
Poza tym nie wiem kto umieszczał zdjęcia do tego konkursu, ale przedszkole numer 6(przy ulicy Waryńskiego) nie wygląda tak jak na zdjęciu. Na zdjęciu jest prywatne przedszkole przy Kołłątaja.
-
- Obywatel
tak off topic, bo do samej zabawy nic nie mamMarcin Zaród pisze:Głosowanie to zabawa. Dla ludzi, którzy potrafią się bawić. To tyle w temacie pytań.
Nie odpowiedziałeś na czyjeś pytanie, czy posyłałeś dzieci do innych przedszkoli, że posiadasz wiedzę, iż tam jest gorzej. poza tym śmiem twierdzić, że występowanie przed publicznością to nie najważniejsza sprawa, wręcz - wiele dzieci, które nie mają takiej potrzeby, nie zgadza się to z ich temperamentem, nie powinny być do tego zmuszane, a na hasło: wszystkie dzieci występują, obawiam się, że moje dziecko będzie do tego zmuszane nawet wbrew własnej woli
-
Autor tematu - Rhetor
Nicniewiem, ja nigdy nie pisałem, że gdzie indziej jest gorzej... Ja po prostu pisałem, że TRÓJKA jako przedszkole jest najlepsza Zresztą trójki jakoś w Tarnowie mają dobrą passę, bo podstawówka też fajna.
Cubaza, trzylatki mają tam przedstawienia i występują wszystkie. I właśnie o to chodzi, że rzeczy, które niektórym się w głowie nie mieszczą, tam są normalnością. Do tego genialne otoczenie ze świetnym ogrodem, gdzie odbywają się pikniki rodzinne.
Cubaza, trzylatki mają tam przedstawienia i występują wszystkie. I właśnie o to chodzi, że rzeczy, które niektórym się w głowie nie mieszczą, tam są normalnością. Do tego genialne otoczenie ze świetnym ogrodem, gdzie odbywają się pikniki rodzinne.
-
- Obywatel
-
Autor tematu - Rhetor
-
- Obywatel
Karamba tu masz informator https://nabor.progman.pl/tarnowprinfo/? ... sp=X&sp=cp
tak szybko patrząc 32, 34, 35 też olbrzymie, największe na wiejskiej 250 miejsc
tak szybko patrząc 32, 34, 35 też olbrzymie, największe na wiejskiej 250 miejsc
-
- Thesmothetai
Marcin Zaród pisze:Głosowanie to zabawa. Dla ludzi, którzy potrafią się bawić. To tyle w temacie pytań.
Mój syn chodzi do 26 i jestem baaardzo zadowolony.
Prawda jest taka, że jeśli maluch jest zadowolony to chyba jest ok, prawda ?
Nie znajdziesz tutaj kogoś, kto miał dziecko w każdym z Tarnowskich przedszkoli, albo uczył w każdym z nich. Bo i to i to byłoby dziwną sytuacją.
Głosowanie pokaże tylko i wyłącznie to, którzy rodzice mają więcej znajomych z wolnym czasem na klikanie albo więcej dzieciaków które w wolnej chwili od NK i FB klikną plusik dla przedszkola swojej siostrzyczki czy braciszka.
Ciekawsze byłoby zrobienie wiosną otwartych zawodów dla przedszkolaków, gdzieś na obiekcie sportowym w mieście. Byłby piknik jak się patrzy a i dzieciaki miałyby cały dzień zabawy.
To by pokazało jak zorganizowani są w tym czy w tamtym przedszkolu
Im Lazy and I like it