Galeria Tarnovia
-
- Obywatel
- Kontakt:
Witam!
Dziękuję bardzo za wszelkie poglądy i uwagi odnośnie działalności Galerii. Również to forum jest dla nas ważnym źródłem opinii, które są analizowane. Przykro mi, że nie mogę na bieżąco uczestniczyć w dyskusjach, ale w nawale pracy brakuje na to niestety czasu.
Galeria Tarnovia nie jest żadnym wyjątkiem na handlowej mapie Polski i okres "dzieciństwa" przechodzi w naturalny sposób: zdarzają się niedociągnięcia, pojawiają się mankamenty. Staramy się jednak na bieżąco interweniować by zarówno klienci jak i najemcy GT byli zadowoleni.
Gdy w pierwszych tygodniach z powodu wadliwie działającej klimatyzacji było w centrum zbyt gorąco - uruchomiliśmy szatnię. Gdy brakowało miejsc parkingowych dla samochodów z instalacją gazową - dostosowaliśmy parking do ich wymogów. Na życzenie najemców usprawniliśmy dostępność I piętra przez wprowadzenie ruchu jednokierunkowego na ruchomych schodach jednocześnie poprawiając oznakowanie zejść na parter. Takie "docieranie się" w pierwszych miesiącach działania obiektu o tak dużej powierzchni to rzecz normalna.
Nie zwalniamy natomiast tempa w działaniach marketingowych. Dopiero co rozdaliśmy samochód i tysiące drobnych nagród a już rozpoczynamy realizację kolejnych wydarzeń promocyjnych, o których poinformujemy w najbliższym wydaniu katalogu reklamowego.
Dziękuję bardzo za wszelkie poglądy i uwagi odnośnie działalności Galerii. Również to forum jest dla nas ważnym źródłem opinii, które są analizowane. Przykro mi, że nie mogę na bieżąco uczestniczyć w dyskusjach, ale w nawale pracy brakuje na to niestety czasu.
Galeria Tarnovia nie jest żadnym wyjątkiem na handlowej mapie Polski i okres "dzieciństwa" przechodzi w naturalny sposób: zdarzają się niedociągnięcia, pojawiają się mankamenty. Staramy się jednak na bieżąco interweniować by zarówno klienci jak i najemcy GT byli zadowoleni.
Gdy w pierwszych tygodniach z powodu wadliwie działającej klimatyzacji było w centrum zbyt gorąco - uruchomiliśmy szatnię. Gdy brakowało miejsc parkingowych dla samochodów z instalacją gazową - dostosowaliśmy parking do ich wymogów. Na życzenie najemców usprawniliśmy dostępność I piętra przez wprowadzenie ruchu jednokierunkowego na ruchomych schodach jednocześnie poprawiając oznakowanie zejść na parter. Takie "docieranie się" w pierwszych miesiącach działania obiektu o tak dużej powierzchni to rzecz normalna.
Nie zwalniamy natomiast tempa w działaniach marketingowych. Dopiero co rozdaliśmy samochód i tysiące drobnych nagród a już rozpoczynamy realizację kolejnych wydarzeń promocyjnych, o których poinformujemy w najbliższym wydaniu katalogu reklamowego.
-
- Rhetor
no tak, na życzenie najemców, a co z klientami? ruchome schody w górę i ruchome schody w dół.... to jest standard.GaleriaTarnovia pisze:Na życzenie najemców usprawniliśmy dostępność I piętra przez wprowadzenie ruchu jednokierunkowego na ruchomych schodach jednocześnie poprawiając oznakowanie zejść na parter.
nie wydarzenia promocyjne, związane z rozdawaniem samochodów czy drobiazgów, a konkretna informacja o markach i towarach dostępnych w GT! Tego brakuje!GaleriaTarnovia pisze:Nie zwalniamy natomiast tempa w działaniach marketingowych. Dopiero co rozdaliśmy samochód i tysiące drobnych nagród a już rozpoczynamy realizację kolejnych wydarzeń promocyjnych, o których poinformujemy w najbliższym wydaniu katalogu reklamowego
Zgadzam się z Dorotą, standardem są schody w górę i schody w dół. Zdaje się, że galeria jest dla klientów i gdyby ich nie było to najemcy nie mieli by czego tam szukać. Wydaje mi się, że większość ludzi woli schody w obie strony a nie tylko w jedną.
Dostępność pierwszego piętra w takim wypadku się nie poprawiła moim zdaniem. Co z tego, że wyjadę na górę(to samo mogłem wcześniej zrobić, a zobaczyłem więcej galerii bo musiałem przejść przez całą żeby do nich dojść) skoro nie mogę zjechać na dół. Przejdę całą galerię a tam co? Niespodziewajka w postaci schodów do góry I wkurzony szukam schodów zwykłych. I następnym razem już nie pójdę na górę bo nie ma schodów na dół
Ale to tylko moje zdanie.
Dostępność pierwszego piętra w takim wypadku się nie poprawiła moim zdaniem. Co z tego, że wyjadę na górę(to samo mogłem wcześniej zrobić, a zobaczyłem więcej galerii bo musiałem przejść przez całą żeby do nich dojść) skoro nie mogę zjechać na dół. Przejdę całą galerię a tam co? Niespodziewajka w postaci schodów do góry I wkurzony szukam schodów zwykłych. I następnym razem już nie pójdę na górę bo nie ma schodów na dół
Ale to tylko moje zdanie.
Zachodzi tylko pytanie czy te działania dają dobre efekty. Po ilości osób odwiedzających to CH wynika jasno, że jednak NIE dają !!!!!GaleriaTarnovia pisze: Nie zwalniamy natomiast tempa w działaniach marketingowych. Dopiero co rozdaliśmy samochód i tysiące drobnych nagród a już rozpoczynamy realizację kolejnych wydarzeń promocyjnych, o których poinformujemy w najbliższym wydaniu katalogu reklamowego.
-
- Rhetor
A nie można było uniknąć docierania się skoro sama pani przyznaje, że to żadna nowość na handlowej mapie Polski? Ktoś powiedział: Glupotą nazwiemy sytuację, gdy ktoś robi cos po raz drugi tak samo i oczekuje innego rezultatuGaleriaTarnovia pisze:
(....)Takie "docieranie się" w pierwszych miesiącach działania obiektu o tak dużej powierzchni to rzecz normalna.
.
Ja tam wcale nie narzekam na schody w doł , górę czy bok. Nie chodze w takie spędy ludzkości i tyle. Ale fakt, że reklam z GT do domu nie dostaje , a nawet Kaufland mi je przynosi.
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
Przewijają się tu przez forum opinie, że siostrzane galerie Tarnovii i Gemini Park (Jasna wypadła z nazwy), czyli odpowiednio: Sandecja i Gemini Park Bielsko Biała nie radzą sobie. A tymczasem:
http://retailnet.brog.pl/index.php?id=retailnet
Sandecja triumfowała w kategorii małych centrów, Gemini zostało Centrum Handlowym Roku!
Biorąc pod uwagę, że w kategorii dużych centrów handlowych zwyciężyła Bonarka, wychodzi na to, że południe górą.
http://retailnet.brog.pl/index.php?id=retailnet
Sandecja triumfowała w kategorii małych centrów, Gemini zostało Centrum Handlowym Roku!
Biorąc pod uwagę, że w kategorii dużych centrów handlowych zwyciężyła Bonarka, wychodzi na to, że południe górą.
Mr.Greenback już cos pisał na temat sióstr przy okazji tego tematugushman pisze:Przewijają się tu przez forum opinie, że siostrzane galerie Tarnovii i Gemini Park (Jasna wypadła z nazwy), (.........)
[ Dodano: 18-02-2010, 19:13 ]
Mr.Greenback już coś pisał na temat sióstr przy okazji tego tematugushman pisze:Przewijają się tu przez forum opinie, że siostrzane galerie Tarnovii i Gemini Park (Jasna wypadła z nazwy), (.........)
Gdy następuję upadek moralny władzy tam pojawiam się JAĄ
-
- Rhetor
Miejsca Sandecji,Gemini i Bonarki nazwałbym raczej efektami świeżości... Do Convi: przeczytaj parę stron wstecz to będziesz wiedział skąd ma takie informacje Skoro tak mówi to raczej ma informacje z pierwszej ręki.Albo pierwszego stołka
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell