Takie tam, na jutrzejszy Halloween :)
Takie tam, na jutrzejszy Halloween :)
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Rhetor
To ja proponuję jeszcze zacząć obchodzić 4 lipca, w zamian znieść 11.11... paranoja.
Pieni mnie przejmowanie głupich zwyczajów od USA, bo w końcu wszystko co hAmerykańskie jest lepsze...
Pieni mnie przejmowanie głupich zwyczajów od USA, bo w końcu wszystko co hAmerykańskie jest lepsze...
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
LordRuthwen, a nie pomyślałeś o tym, że to okazja do napicia się czerwonego barszczyku czy wypicia czerwonego wina w towarzystwie przyjaciół? Okazja jak każda, ale przynajmniej można się ciekawie przebrać
PS: tak, beaujolais nouveau też będziemy obchodzić, a co...
PS: tak, beaujolais nouveau też będziemy obchodzić, a co...
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Rhetor
Napić się można zawsze Ja tam okazji nie potrzebuję
Wysłane z mojej budki telefonicznej
Kolejny genialny zwyczaj, płacenie za coś, co normalnie wylewa się do ścieków :p. Naprawdę żeby się z kimś napić wina czy soku, barszczu nie trzeba robić z siebie cymbała.ad2222 pisze:PS: tak, beaujolais nouveau też będziemy obchodzić, a co...
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.