Gdzie coś zjeść w nocy?
Gdzie coś zjeść w nocy?
Ponieważ szykuje mi się kilka nocek w pracy i jeżdżeniu po mieście, stąd pytanko jak w temacie.
Czy w Tarnowie jest otwarte jakieś miejsce z jedzeniem np. o 1-2 w nocy?
Czy w Tarnowie jest otwarte jakieś miejsce z jedzeniem np. o 1-2 w nocy?
-
- Prytan
- Kontakt:
-
- Rhetor
U nas nie ma, po 22 masz tylko samoobsługę.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Goscinny, rozważ jeszcze jedną możliwość:
Kup (kupcie, jak w więcej osób pracujecie) - TOSTER, do tego paczkowany chleb tostowy, plasterkowana wędlina i ser żółty, ew. dodatki - ser pleśniowy, pomidory, oliwki, cebula, kapary itp itd, wiadro keczupu, wiadro majonezu - w sumie na poskładanie takiego tosta potrzeba z 5 minut roboty, a przyjemność z jedzenia chyba lepsza niż hamburger ze stacji?
Kup (kupcie, jak w więcej osób pracujecie) - TOSTER, do tego paczkowany chleb tostowy, plasterkowana wędlina i ser żółty, ew. dodatki - ser pleśniowy, pomidory, oliwki, cebula, kapary itp itd, wiadro keczupu, wiadro majonezu - w sumie na poskładanie takiego tosta potrzeba z 5 minut roboty, a przyjemność z jedzenia chyba lepsza niż hamburger ze stacji?
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Rhetor
Potwierdzam.ad2222 pisze:w sumie na poskładanie takiego tosta potrzeba z 5 minut roboty, a przyjemność z jedzenia chyba lepsza niż hamburger ze stacji?
Wysłane z mojej budki telefonicznej