Najlepsza Tarnoswka Pizzeria [głosowanie]
Najlepsza Tarnoswka Pizzeria [g³osowanie]
http://moje-ankiety.pl/respond-15267.html
W rankingu bierze udział 29 pizzerii, które zostały mi przez was nadesłane, przy czym jest opcja "inna", w której należy określić jaka pizzeria nie wymieniona wyżej powinna być uznana.
W rankingu bierze udział 29 pizzerii, które zostały mi przez was nadesłane, przy czym jest opcja "inna", w której należy określić jaka pizzeria nie wymieniona wyżej powinna być uznana.
Re: Najlepsza Tarnoswka Pizzeria [g³osowanie]
Kurcze chyba można głosować dwa razy z tego samego IP, ankieta może być niewiarygodna.Stradie pisze:http://moje-ankiety.pl/respond-15267.html
Jak jest opcja edycji ankiety zablokuj tą możliwość (widziałem gdzieś odpowiednie okienko w ustawieniach ogólnych)
Re: Najlepsza Tarnoswka Pizzeria [g³osowanie]
defekator pisze:Kurcze chyba można głosować dwa razy z tego samego IP, ankieta może być niewiarygodna.
Jak jest opcja edycji ankiety zablokuj tą możliwość (widziałem gdzieś odpowiednie okienko w ustawieniach ogólnych)
A to jeśli ja zagłosuję to będzie oznaczać, że moja żona i dzieci muszą lubić to samo?
-
- Rhetor
pb, chodzi raczej o właścicieli lub pracowników tychże lokali
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
A teraz Ci działa?
1 - bednadziejna
10 - rewelacyjna
Wartości pomiędzy według uznania.
Dobrze. Dostęp jest wielokrotny, bo inaczej nie da się zrobić tego bez blokady IP lub komputera, czy przeglądarki. W sumie wielokrotny wybór ma ten plus, że jak odwiedzimy restaurację, w której w momencie głosowania nie byliśmy, to możemy powrócić do ankiety i oddać na nią głos. Umożliwia to również dostęp wszystkim dzieciom, żonom i innym ciociobabciom do ankiety z jednego komputera.
1 - bednadziejna
10 - rewelacyjna
Dobrze. Dostęp jest wielokrotny, bo inaczej nie da się zrobić tego bez blokady IP lub komputera, czy przeglądarki. W sumie wielokrotny wybór ma ten plus, że jak odwiedzimy restaurację, w której w momencie głosowania nie byliśmy, to możemy powrócić do ankiety i oddać na nią głos. Umożliwia to również dostęp wszystkim dzieciom, żonom i innym ciociobabciom do ankiety z jednego komputera.
Może dopisz to w pierwszym pytaniu aby nikt nie miał wątpliwościStradie pisze:A teraz Ci działa?
1 - bednadziejna
10 - rewelacyjna
Tak się zastanawiam czy jako twórca ankiety masz wgląd z jakich IP oddawano głosy. Bo jeżeli tak to łatwo odfiltrować babcie dzieci żony od cioci od pracowników czy właścicieli. Jeżeli z jednego IP oddano np 40 głosów "10" na jakąś pizzerie to logika podpowiada wykluczenie opcji, iż to wyjątkowo wielodzietna rodzina, która uwielbia się tam stołowaćDobrze. Dostęp jest wielokrotny, bo inaczej nie da się zrobić tego bez blokady IP lub komputera, czy przeglądarki. W sumie wielokrotny wybór ma ten plus, że jak odwiedzimy restaurację, w której w momencie głosowania nie byliśmy, to możemy powrócić do ankiety i oddać na nią głos. Umożliwia to również dostęp wszystkim dzieciom, żonom i innym ciociobabciom do ankiety z jednego komputera.
Tele Pizza najlepsza? Jesteście pewni że to nie jakaś manipulacja? W pracy jak mamy spotkania wszystkich kierowników hurtowni to zamawiają zawsze z TelePizzy - od trzech lat - i ZAWSZE dostarczona pizza jest najgorsza jaką jadłem. Zawsze. Jadłem też kilkanaście razy w różnych miastach i zawsze była kiepska i niesmaczna.
Pizza Punkt - zapiekanki na cieście pizzowym są REWELACYJNE po za znakomitą ceną są pyszne.
Dla mnie najlepszą pizzę robi BUJANI - pizza na cieście razowym jest REWELACYJNA.
Pizza Punkt - zapiekanki na cieście pizzowym są REWELACYJNE po za znakomitą ceną są pyszne.
Dla mnie najlepszą pizzę robi BUJANI - pizza na cieście razowym jest REWELACYJNA.
9000 ml A Rh-