Rakning miejskich pizzerii [wątek roboczy]
Rakning miejskich pizzerii [wątek roboczy]
Witam! Zamierzam wstawić na forum ankietę, która rozstrzygnie, która pizzeria w naszym mieście jest najlepsza (chodzi mi o lokale, które zajmują się głównie tym, a nie gdzie pizza jest takim dodatkiem w menu jak w soprano). Potrzebuję tylko spis wszystkich lokali. Możecie mi pomóc?
- Telepizza
- Dominium
- Maranto
- Forum
- Avanti
- Gruby Benek
Jakie są jeszcze?
- Telepizza
- Dominium
- Maranto
- Forum
- Avanti
- Gruby Benek
Jakie są jeszcze?
-
- Rhetor
bujani
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
pierwszy
Najlepszy pomysł. Bo ja lubie np. 2 lokale, jeden wielbie, a trzy tak srednio, i co w takiej sytuacji ?Goscinny pisze:A ja mam pomysl racjonalizatorski Może zrobić ankietę zewnętrzna, gdzie każdy będzie mógł ocenić w skali np. 0-5 każdą z nich? Bo tak to każdy musi wybrać jedną z 20 i będziesz miał po 2 głosy na każdą.
A mnie w jednej smakuje bardziej a w drugiej mniej.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Chyba w tego rodzaju forum można robić ankiety i głosowania - jest taka opcja - moderator albo administrator może zrobić bo nie widzę żeby było na "wierzchu".
Na innym forum gdzie byłem (i jestem ale z braku czasu się nie udzielam) była taka opcja i często z niej korzystaliśmy a skrypt forum był taki sam.
jeszcze jest "Zaścianek"
Na innym forum gdzie byłem (i jestem ale z braku czasu się nie udzielam) była taka opcja i często z niej korzystaliśmy a skrypt forum był taki sam.
jeszcze jest "Zaścianek"
-
- Rhetor
Tak, ale tern skrypt forum nie umożliwia tworzenia ankiet "oceniających", gdzie na przykład przydzielasz jakiejś opcji 5 a innej 1 punkt.