Gdzie mogę napić się kawy?
-
Autor tematu - Prytan
- Kontakt:
Gdzie mogę napić się kawy?
Gdzie mogę napić się kawy w Tarnowie?
Pójść z dziewczyną, posiedzieć itd.
Lokal w miarę fajny
co polecacie?
Pójść z dziewczyną, posiedzieć itd.
Lokal w miarę fajny
co polecacie?
Zależy ile masz w kieszeni Z takich tańszych miejsc bardzo fajna jest Shisha pod Hybrydą, Cafe Galeria, Cafe Piano (jeżeli lubicie "piwniczne klimaty") wszystkie lokale na rynku. Natomiast z trochu droższych i przytulnych, to na pewno Soprano (restauracja u góry nie pizzeria) Restauracja Artie w Starej Łaźni i Wiedeńska, o której ostatnio dużo się pisało na forum. W tym lokalu tylko osobiście nie byłem, ale na zdjęciach wydaje się idealny. Dziewczyna na pewno doceni jak ją zabierzesz w te trzy ostatnie miejsca, lub coś w ten deseń
-
- Rhetor
-
Autor tematu - Prytan
- Kontakt:
-
Autor tematu - Prytan
- Kontakt:
Jest Kawa bo sam bywałem tam tylko na kawie. I w sumie dobra była. Ale aż dziwie się że nikt nie wymienił lokalu winiarni-kawiarni na Sowińskiego. A mianowicie Porta-Sei. Znakomita kawa w znakomitym klimacie.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
-
Autor tematu - Prytan
- Kontakt:
Artie. Huziu, byłem tam kilka razy z racji wykonywanej pracy. Kawa być może jest i dobra, choć nie pamiętam tam jakiś cudów. Natomiast sam lokal jest paskudny, kiczowaty. O obsłudze można by książkę napisać, chamska, niedbała. Nie oszczędzają sobie chamskich odzywek do gości. Może naśladują szefa, dlatego tak jest. Jedzenie takie sobie, wręcz kiepskie momentami. Oszczędzają na wszystkim. Jak dla mnie lokal mieści się w najniższej kategorii w tym mieście.