Dla podróżujących
-
Autor tematu - Rhetor
Dla podróżujących
Ze swojej strony:
Jeśli by ktoś jechał na północ, to w miejscowości Rzgów, przed Łodzią, po prawej stronie jest C.H. Ptak, znajduje się tam "Karczma Pod Strzechą" - można tam bardzo dobrze zjeść (dużo i dobre) za rozsądną cenę. No i jest coś czym mnie ujęli za serce (a raczej żołądek ;-) ), można sobie u nich zamówić kwas chlebowy do picia.
Coś jeszcze sobie przypomnę lub znajdę to pewnie zamieszczę.
Jeśli by ktoś jechał na północ, to w miejscowości Rzgów, przed Łodzią, po prawej stronie jest C.H. Ptak, znajduje się tam "Karczma Pod Strzechą" - można tam bardzo dobrze zjeść (dużo i dobre) za rozsądną cenę. No i jest coś czym mnie ujęli za serce (a raczej żołądek ;-) ), można sobie u nich zamówić kwas chlebowy do picia.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
- Kontakt:
Potwierdzam a "Kwas" woże zawsze ze sobą
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Rhetor
- Kontakt:
Stajesz się monotematyczny, rozumiem, że jak otwierasz lodówkę też widzisz prof. dr hab. Joanne Senyszyn? Niestety Piotrze, ale patrząc na Ciebie tracę wiarę w skuteczność jakiejkolwiek terapii
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Autor tematu - Rhetor
Trzymać się tematu.
Re: Dla podróżujących
Potwierdzam! Ilekroć jadę do Łodzi to zawsze tam się stołuję.LordRuthwen pisze:Ze swojej strony:
-
Autor tematu - Rhetor
Jak ktoś będzie w Lublinie to polecam zajrzeć do tamtejszej CESKEJ PIVNICY, byliśmy tam z małżonką wczoraj, ja zamówiłem Havlovy karczek z grilla a ona miskę pierogów, oba dania były bardzo dobre, natomiast ja, zaznaczam, że lubię sobie pojeść, miałem problem żeby to w siebie wcisnąć a zostawić na prawdę było szkoda bo bardzo dobre.
Krótko: kucharz zna się na swoim fachu
A jak do tego dodamy około 30 rodzajów piwa... np czarny Saris...
Krótko: kucharz zna się na swoim fachu
A jak do tego dodamy około 30 rodzajów piwa... np czarny Saris...
JASŁO - ulica Towarowa - zaraz jak skręcamy z Lwowskiej (droga na Krosno) - jest mały bar, drugi tej samej firmy jest na grugim końcu Towarowej.
NAJLEPSZA zasmażana kapusta jaką jadłem - moja mama świetnie gotuje, i sama usiłowała wycyganić ten przepis
Dodatkowo ceny niskie a porcje OGROMNE - normalna porcja jest taka, że panie kupuwąły jedną na dwie osoby Ceny bardzo niskie. Ogólnie jak jestem w Jaśle zawsze sie tam zatrzymuję.
NAJLEPSZA zasmażana kapusta jaką jadłem - moja mama świetnie gotuje, i sama usiłowała wycyganić ten przepis
Dodatkowo ceny niskie a porcje OGROMNE - normalna porcja jest taka, że panie kupuwąły jedną na dwie osoby Ceny bardzo niskie. Ogólnie jak jestem w Jaśle zawsze sie tam zatrzymuję.
9000 ml A Rh-
Jak ktoś będzie przejazdem w Dębicy, to polecam pizzerię "sieciówkę" Da Grasso na rynku 32. Zamówiliśmy pizze nr. 2 z serem, szynką i pieczarkami. Pizza rewelacyjna, wszystko świeże, ciasto idealnie wypieczone, standardowo do pizzy dwa sosy czosnkowy i jakiś ostry podawane w dużej ilości. Za 18 zł można sobie dobrze pojeść w dwie osoby
Największa sieć pizzerii w Polsce (150 miast) i aż dziwne że nie ma takiej w Tarnowie.
Największa sieć pizzerii w Polsce (150 miast) i aż dziwne że nie ma takiej w Tarnowie.