Kanapkolandia
-
- Rhetor
Za 6 zł to ja sobie zrobię cały bochenek
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Wstąpiłem tam na chwilę, zamówienia kanapki się nie doczekałem. Najpierw stałem jakieś 4 minuty, bo pan z obsługi coś sobie siekał na zapleczu. Przede mną byłą jedna osoba i zamówiła kilka kanapek. Okazało się, że na moją bym musiał sporo czasu poczekać więc zrezygnowałem. Jeżeli tak to będzie dalej wyglądało to nie wróże im długiej działalności. Skoro na kanapkę trzeba czekać 15 minut to po cholerę w ogóle tam wstępować. Takie coś z założenia przeznaczone jest dla tych co nie mieli czasu w domu zrobić sobie śniadania do pracy itp. Wchodzą, zamawiają, dostają i wychodzą.
W 15 minut w domu sam sobie zrobię kanapkę włączając w tym wizytę w sklepie po bułki.
W 15 minut w domu sam sobie zrobię kanapkę włączając w tym wizytę w sklepie po bułki.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
Niezestresowani ludzie zrobią sobie kanapki w domu. Wyjdzie szybciej i taniej. Ci zestresowani natomiast owszem mogą być zainteresowani ale nie w momencie gdy będą musieli na te kanapki czekać dłużej niż 4-5 minut.Keleos pisze:
Właściciel lepiej wie czemu ma lokal służyć. Najwyraźniej nie nastawiają się na przemiał bydła, tylko na zwykłe jedzenie dla niezestresowanych ludzi.
Może po prostu miałem pecha, ale jeżeli tak wygląda tam to na co dzień to mimo dobrego pomysłu kanapkolandii długiej przyszłości nie wróżę
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM