Sałatki Contimax w Almie - pleśń nie tylko w serach
Sa³atki Contimax w Almie - pleśń nie tylko w serach
Zakupiłem dzisiaj w Almie m.in. sałatkę z kukurydzą, serem i ananasem.
No cóż... nie polecam.
[produkt nie jest przeterminowany]
No cóż... nie polecam.
[produkt nie jest przeterminowany]
Keleos, a próbowałeś kiedyś poszukać przepisu w internecie, poczytać komentarze do danego przepisu, kupić wymienione składniki i trzymać sie ściśle instrukcji wykonania? Wierz mi, zrobienie sałatki (jakiejkolwiek, nie tylko śledziowej) to jedna z najprostszych rzeczy w kuchni.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Tak. Zrobiłem w ten sposób sałatkę grecką. Cała rodzina zgodnie stwierdziła, że paskudna ; )
Gyrosa również robiłem (oczywiście nie sam - z matką!) i też była znacznie gorsza niż te, które robią znajomi...
Sałatka z porów to również porażka... wszystkie sałatki smakują nie tak jak powinny ; /
(żeby nie było - pozostałe dania są jak najbardziej ok, wszystko co usmażę jest pyszne!)
Gyrosa również robiłem (oczywiście nie sam - z matką!) i też była znacznie gorsza niż te, które robią znajomi...
Sałatka z porów to również porażka... wszystkie sałatki smakują nie tak jak powinny ; /
(żeby nie było - pozostałe dania są jak najbardziej ok, wszystko co usmażę jest pyszne!)
Może po prostu brakuje Ci w Twoich smaku konserwantów i innych E967Keleos pisze:Własne sałatki nigdy nie smakują tak dobrze jak kupne ; ///
Podkradałem sałatki wielu producentów, próbowałem dobrać odpowiednie proporcje warzyw... nigdy nie smakowały nawet w połowie tak dobrze ; / Po prostu nie mam talentu do sałatek.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
Ja smażę sałatkę - ot chodźby sałatka z selera naciowego :
Pieczarki i kurczak - SMAŻONE to tego seler naciowy, ananas, i kefir lub jugurt lub śmietana z "wciśniętą" odrobiną czosnku. REWELACJA
Też nie rozumiem jak można zepsuć taki banał jak słatka, ja nigdy się nie trzymam przepisu, często kombinuję i zawsze wychodzi samaczna. Zaś jak się trzymamy ściśle przepisu to musi się udać.
Pieczarki i kurczak - SMAŻONE to tego seler naciowy, ananas, i kefir lub jugurt lub śmietana z "wciśniętą" odrobiną czosnku. REWELACJA
Też nie rozumiem jak można zepsuć taki banał jak słatka, ja nigdy się nie trzymam przepisu, często kombinuję i zawsze wychodzi samaczna. Zaś jak się trzymamy ściśle przepisu to musi się udać.
9000 ml A Rh-