China Express - American Chiness Food
-
Autor tematu - Thesmothetai
- Kontakt:
China Express - American Chiness Food
Był ktoś lub zamawiał chińszczyznę z dowozem? Siedzibę mają na Wekslarskiej 6. Chwalą się dowozem w oryginalnych chińskich opakowaniach. Czekam na opinię
-
- Rhetor
i rykszą...
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
Autor tematu - Thesmothetai
- Kontakt:
Ok nie wytrzymałem i zamówiłem: mi nawet smakowało (łeptowina Chow Fu), mojej żonie średnio (kujćak w sezamie). Generalnie nie jest to co jedliśmy w Azji, ale jest ok, głodny byłem Poprawkę trzeba również brać na to, że to jedzenie z dowozem, a tu jedzenie dużo traci. Porcje za 13,99 zł dość obfite. Moja ocena 1-10 to 6.
Moja opinia po zamówieniu dwóch różnych zestawów z kurczaka:
- jak dla mnie ryż smażony tak przyprawiony jest nie do zjedzenia - możne jestem wybredny ale tego się jeść nie dało. Z kolei mojej dziewczynie może nie tyle smakowało co stwierdziła że da się zjeść chociaż szału nie ma
+ mięsna strona dania ok 6/10
- o godzinie 16 poinformowano nas że nie ma już dań z wołowiny
+bardzo ładnie podane i zamówienie na określoną godzinę działa
Reasumując: Jakby była możliwość zamówienia ze standardowym ryżem to jeszcze bym się skusił pewnie ale z tym ryżem nie ma takiej opcji
- jak dla mnie ryż smażony tak przyprawiony jest nie do zjedzenia - możne jestem wybredny ale tego się jeść nie dało. Z kolei mojej dziewczynie może nie tyle smakowało co stwierdziła że da się zjeść chociaż szału nie ma
+ mięsna strona dania ok 6/10
- o godzinie 16 poinformowano nas że nie ma już dań z wołowiny
+bardzo ładnie podane i zamówienie na określoną godzinę działa
Reasumując: Jakby była możliwość zamówienia ze standardowym ryżem to jeszcze bym się skusił pewnie ale z tym ryżem nie ma takiej opcji
-
- Metoikos
Dzień dobry i pozdrawiam wszystkich forumowiczów ,zalogowałam sie tu tylko poto aby sprostować komentarz poprzednika .Pan pytał o wołowine z brokułami której nie prowadzimy od samego poczatku ( została przeniesiona na póżniejszy termin) i tak też zostało wytłumaczone ,natomiast wołowina po mongolsku ZAWSZE JEST!!!
Dla ścisłości nie było możliwości zamówienia wołowiny w sosie słodko kwaśnym Czyli już robi się brak dwóch pozycji z ulotki. Ale naprawdę brak wołowiny to był w tym najmniejszy problem, to smak tak przyprawionego smażonego ryżu był największym minusem mojego zamówienia, dlatego mam nadzieję że dorzucicie do oferty klasyczny ryż i będzie ok
-
- Metoikos