Pizza PUNKT
Pizza PUNKT
Pizza Punkt - to mały lokal na ulicy Lwowskiej, mieści się w budynku na rogu Lwowska - Ochronek.W Niedzielę miałem okazję być w sasiednim sklepie Jama i w ramach testów zamówiłem Pizzę. Znajomi też zamawiali i byli bardzo zadowoleni.
Pizza znakomita, pyszne ciasto, składniki doskonałe i szybki czas realizacji. Jak dlamnie pojawila się kolejna doskonała pizzeria. Co więcej ceny sa BARDZO przystępne.
POLECAM.
PS.
Mam nadzieję, że nikt nie weźmie tego za krypto reklamę Nie jest to mój pierwszy post.
Pizza znakomita, pyszne ciasto, składniki doskonałe i szybki czas realizacji. Jak dlamnie pojawila się kolejna doskonała pizzeria. Co więcej ceny sa BARDZO przystępne.
POLECAM.
PS.
Mam nadzieję, że nikt nie weźmie tego za krypto reklamę Nie jest to mój pierwszy post.
9000 ml A Rh-
-
- Rhetor
Ciebie, naszego forumowego testera pizzerii mamy posądzać?
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Opakowanie dwa razy większe niż normalnie, ale sos jakiś dziwny. Zamówiłem do pizzy sos ostry a dostałem coś białego z zielonymi kawałkami w środku. Ciężko to było zidentyfikować , ale nie były to zioła. Wyglądało i smakowało trochę jak ogórki. Pizza nie najgorsza ale bez rewelacji. Największym plusem jest cena. Spróbowałem raz i raczej mi wystarczy, wolę inne pizzerie.Keleos pisze:eee... 3zł za sos?
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
Dopiszcie mnie do listy zadowolonych klientów. Zamówiłem dużą zapiekankę... wow. Na cieście pizzowym, 2x szersza niż w zwykła zapiekanka... w sumie to mała pizza w Campo di Fiori jest mniejsza...
Bardzo dobre przyprawy ziołowe, świeże pieczarki, doprawiony kurczak... na pewno będę zaglądać jeszcze ; )
Bardzo dobre przyprawy ziołowe, świeże pieczarki, doprawiony kurczak... na pewno będę zaglądać jeszcze ; )
-
- Archont
Nie wiem, może w lokalu pizza jest tam dobra ale na wynos nie polecam.
Pizzę od kartonu nie dzieli folia aluminiowa i po dostarczeniu jej do konsumenta ma smak tegoż kartonu, po prostu dobitnie przechodzi smakiem okładki tekturowej, nie polecam, lepiej zjeść papier, będzie taniej.
Sama pizza też wybitna nie jest, ot kolejny tego typu lokal niczym się nie wyróżniający pośród dwudziestu innych.
Pizzę od kartonu nie dzieli folia aluminiowa i po dostarczeniu jej do konsumenta ma smak tegoż kartonu, po prostu dobitnie przechodzi smakiem okładki tekturowej, nie polecam, lepiej zjeść papier, będzie taniej.
Sama pizza też wybitna nie jest, ot kolejny tego typu lokal niczym się nie wyróżniający pośród dwudziestu innych.
-
- Obywatel
-
- Obywatel
zbyt przewidywalna. jesli chcesz sie najesc ciastem to prosze bardzo:) ilosc skladnikow nie jest porywajaca. sa lepsze pizzerie w Tarnowie np AdRem, Delecta, nieistniejaca Aniol i Diabel (miala fenomenalne ciasto, takie jakies inne ale dobre )Torquemada pisze:Jakieś argumenty za tym "brakiem szału" ?trix pisze:W Forum szału nie ma, nie przesadzaj. Ma jednak tę zaletę, że łatwo się nią zapchać.
ona jest jak skórzany pasek- niby cienki, a w rękach nie rozerwiesz. A gdybyś się na nim powiesił to też wytrzyma/ A. Sapkowski/